• 0

  Nog € 40 te gaan voor gratis levering

  Naar winkelwagentje
  1. Home
  2. Producten uit assortiment
  3. MFC-J5320DW

  MFC-J5320DW

  All-in-one inkjetprinter met netwerk, Wifi, recto-verso en fax

  Compatibel met

  • iPrint&Scan App
  • AirPrint
  • Energy Star
  • Blue Angel

  De MFC-J5320DW is een robuuste en veelzijdige all-in-one inkjetprinter uit het Business Smart-gamma. Printen tot formaat A3 en kopiëren, scannen en fax op A4 is mogelijk.

  Dankzij de papiercapaciteit van 250 vel (tot A3) en de optionele hoge capaciteit XL inktcartridges vraagt de printer weinig aandacht en staat deze altijd startklaar, zodat medewerkers zich kunnen concentreren op hun eigen werkzaamheden.

  Via de automatische documentinvoer van 35 vel is het snel scannen, kopiëren en faxen van documenten van meerdere pagina's geen enkel probleem.

  Belangrijke kenmerken

  • Afdruksnelheid tot 22 ipm z/w en 20 ipm in kleur
  • Flexibel papierbeheer - papierlade 250 vel en manuele invoer tot formaat A3
  • 4 individuele inktpatronen + hoogrendement mogelijk
  • Compatibel met AirPrint en Google Cloud Print
  • Deel deze printer met meerdere gebruikers via het Ethernet- of WiFi-netwerk
  • Waarborg 2 jaar Collect&Return

  Overzicht

  All-in-one kleureninkjetprinter met Wifi MFC-J5320DW

  Dit uiterst functionele toestel in de nieuwe reeks van "Business Smart" professionele inkjetprinters werd speciaal ontworpen om de productiviteit op kantoor op te voeren. Hoogrendement inktpatronen en een papiercapaciteit tot 250 vel zorgen ervoor dat uw toestel steeds paraat staat; uzelf kan zich zodoende volledig focussen op uw bedrijf! Met de automatische documentinvoerlade voor 35 vel kan u snel en probleemloos

  scannen, kopiëren en faxen.

  Print 3.0 gaat over intelligent afdrukken. U kan documenten scannen en delen via uw draadloos netwerk of u kan afdrukken vanaf een mobiel toestel via Brother’s iPrint&Scan app, Apple Airprint of Google Cloud Print. U kan eveneens via het netwerk aansluiten op de printer teneinde te scannen of te printen vanaf Dropbox, Google Drive, Box, OneDrive, PICASA™, FLICKR®, EVERNOTE™, en OneNote.

  De MFC-J5320DW kan tot A3-formaat printen en heeft een indrukwekkende A4-afdruksnelheid van 22 ipm in mono en 20ipm in kleur. Zo kan uw bedrijf snel met professionele, kwaliteitsvolle afdrukken voor de dag komen. Met de hoogrendementpatronen tot 2.400 pagina's houdt u tevens uw budget onder controle.

  Alle Brother inkjet multifunctionele printers zijn uitgerust met 4 afzonderlijke inktpatronen, wat betekent dat u enkel het lege patroon dient te vervangen. Dit resulteert in minder afval voor het milieu, en geldbesparing voor u. De MFC-J5320DW verkreeg de labels "Energy Star", "Blue Angel" en "Nordic Swan", die staan voor laag energieverbruik, laag geluidsniveau en een recyclagevriendelijk design.

  Verbruiksartikelen en accessoires

  Inktpatronen

  Papier