• 0

  Nog € 40 te gaan voor gratis levering

  Naar winkelwagentje
  1. Home
  2. Producten uit assortiment
  3. MFC-J4710DW

  MFC-J4710DW

  Compacte A3 all-in-one kleureninkjetprinter met fax

  Afdrukken tot A3-formaat, en scannen, kopiëren, en faxen tot A4-formaat met de stijlvolle en compacte MFC-J4710DW. Uitgebreide papierverwerking met een papiervoorraad van 400 vel, een dubbelzijdige automatische documentinvoer en dubbelzijdig afdrukken voor een veel beter documentbeheer.

  Belangrijkste functies

  • Automatisch dubbelzijdig afdrukken, kopiëren, scannen en faxen.
  • Hoge afdruksnelheid 20 ipm zwart-wit / 18 ipm kleur.
  • Flexibele papierverwerking met een capaciteit van 400 vel papier, een automatische documentinvoer met een capaciteit van 20 vel, en een extra lade voor A3-papier.
  • Een groot 9,3 cm LCD-touchscreen.
  • Geschikt voor AirPrint™ en Google Cloud Print™.
  • Toegang tot cloudservices als Google Docs, Facebook, Flickr, Picasa, Dropbox en Evernote.

  Overzicht

  MFC-J4710DW compacte all-in-one A3 kleureninkjetprinter met fax

  De MFC-J4710DW biedt afdrukken tot A3-formaat met een slanke, compacte machine, die er voor zorgt dat u het maximale uit uw kantooroppervlak haalt. Deze biedt een uitgebreide documentverwerking door dubbelzijdig scannen met de geïntegreerde automatische documentinvoer voor 20 vel, dubbelzijdig afdrukken, en een papiervoorraad van 400 vel dankzij twee papierladen.

  De MFC-J4710DW maakt gebruik van technologie om liggend af te drukken, waarmee u een ongelooflijk lage machine krijgt die tot A3-formaat kan afdrukken. Afdruksnelheden tot 20 ipm met documenten van professionele kwaliteit, maar zonder het bijbehorende wachten.

  Druk rechtstreeks af vanaf uw mobiele apparaat met de Brother-app iPrint&Scan, of draadloos met Apple AirPrint of Google Cloud Print™. U kunt ook rechtstreeks vanaf uw printer verbinding maken met het internet om te scannen naar, of af te drukken vanaf Facebook™, FLICKR®, Dropbox, PICASA™ en EVERNOTE™ via het 9,3 cm touchscreen.

  De MFC-J4710DW voldoet aan de strenge milieunormen van ENERGY STAR en het Duitse Blue Angel.

  Verbruiksartikelen en accessoires

  Inktpatronen

  Papier