• 0

  Nog € 40 te gaan voor gratis levering

  Naar winkelwagentje
  1. Home
  2. Producten uit assortiment
  3. MFC-J470DW

  MFC-J470DW

  Draadloze A4 all-in-one kleureninkjetprinter met fax

  € 129,06 Verkoopadviesprijs incl. taxen € 106,66 Excl. btw € 0,05 (incl. recupelbijdrage)
  Zoek een verdeler

  Afdrukken, kopiëren, scannen en faxen tot A4-formaat met deze compacte all-in-one inkjetprinter. Verbind uw mobiele apparaten en druk hiermee af of scan rechtstreeks van/naar uw mobiele apparaat, en maak via het 4,5 cm grote LCD-scherm verbinding met populaire cloudservices zoals Dropbox, Facebook en Flickr.

  Belangrijkste functies

  • Automatisch dubbelzijdig afdrukken, enkelzijdig kopiëren, scannen en faxen.
  • Afdruksnelheid 12 ipm zwart-wit / 10 ipm kleur.
  • Flexibele papierverwerking met een capaciteit van 100 vel papier en een automatische documentinvoer met een capaciteit van 20 vel.
  • Kleuren LCD-display 4,5 cm
  • Verbindingsmogelijkheden via cloud, mobiel en draadloos.

  Overzicht

  MFC-J470DW draadloze all-in-one A4 kleureninkjetprinter met fax

  De MFC-J470DW biedt een eenvoudig te gebruiken functionaliteit en verbeterde draadloze netwerkmogelijkheden. Navigeer door het eenvoudig te volgen menusysteem met het LCD-display van 4,5 cm, dat is ontworpen met gebruiksgemak als leidraad. Brother’s apps en oplossingen bieden eenvoudige en tijdbesparende functies voor documentbeheer, waardoor u slimmer kunt werken. Scan en kopieer documenten met meerdere pagina’s met de automatische documentinvoer voor 20 vel papier.

  Druk rechtstreeks af vanaf uw mobiele apparaat met de Brother-app iPrint&Scan, of met Apple AirPrint of Google Cloud Print™. U kunt vanaf uw printer ook rechtstreeks scannen naar, of afdrukken vanaf uw online accounts zoals Google Drive™, Dropbox, Facebook, Picasa™, en Evernote™.

  U kunt kiezen voor automatisch dubbelzijdig afdrukken om papier te besparen, en uit een waaier aan standaard inktpatronen of inktcartridges met hoog rendement, waarmee de printer documenten van professionele kwaliteit produceert.

  De MFC-J470DW voldoet aan de strenge milieunormen van ENERGY STAR en het Duitse Blue Angel.

  Verbruiksartikelen en accessoires

  Inktpatronen

  Papier