• 0

  Nog € 40 te gaan voor gratis levering

  Naar winkelwagentje
  1. Home
  2. Producten uit assortiment
  3. MFC-J4610DW

  MFC-J4610DW

  Compacte A3 all-in-one kleureninkjetprinter met fax

  De MFC-J4610DW biedt afdrukken tot A3-formaat, en kopiëren, scannen, en faxen op A4-formaat, in slanke en compacte behuizing. Uitgebreide papierverwerkingsmogelijkheden met een papiervoorraad van 400 vel, automatische documentinvoer voor 20 vel, en dubbelzijdig afdrukken.

  Belangrijkste functies

  • Automatisch dubbelzijdig afdrukken.
  • Hoge afdruksnelheid 20 ipm zwart-wit / 18 ipm kleur.
  • Flexibele papierverwerking met een papiervoorraad van 400 vel met twee laden, automatische documentinvoer van 20 vel en een extra lade aan de achterzijde voor A3-papier.
  • Een groot 9,3 cm LCD-touchscreen.
  • Geschikt voor AirPrint™ en Google Cloud Print™.
  • Toegang tot cloudservices als Google Docs, Facebook, Flickr, Picasa, Dropbox en Evernote.

  Overzicht

  MFC-J4610DW compacte all-in-one A3 kleureninkjetprinter met fax

  De MFC-J4610DW is één van onze kleinste all-in-one inkjetprinters ooit waarmee u tot A3-formaat kunt afdrukken, en door het afdrukken met landschapstechnologie krijgt u hogere afdruksnelheden in een slankere machine. Afdruksnelheden tot 20 ipm met documenten van professionele kwaliteit, maar zonder het bijbehorende wachten.

  De MFC-J4610DW biedt een reeks bedrijfsfuncties waaronder automatisch dubbelzijdig afdrukken, een automatische documentinvoer voor 20 vel, draadloze verbindingsmogelijkheden, inktcartridges met een hoog rendement voor lagere kosten per pagina en een uitgebreide papiervoorraad tot 400 vel, zodat hij voldoet aan de eisen van een drukke kantooromgeving.

  Druk rechtstreeks af vanaf uw mobiele apparaat met de Brother-app iPrint&Scan, of draadloos met Apple AirPrint of Google Cloud Print™. U kunt ook rechtstreeks vanaf uw printer verbinding maken met het internet om te scannen naar, of af te drukken vanaf GOOGLE DOCS™, Facebook™, Dropbox, PICASA™ en EVERNOTE™.

  De MFC-J4610DW voldoet aan de strenge milieunormen van ENERGY STAR en het Duitse Blue Angel.

  Verbruiksartikelen en accessoires

  Inktpatronen

  Papier