• 0

  Nog € 40 te gaan voor gratis levering

  Naar winkelwagentje
  1. Home
  2. Producten uit assortiment
  3. MFC-J4510DW

  MFC-J4510DW

  Compacte A3 all-in-one kleureninkjetprinter met fax

  De MFC-J4510DW is de ideale all-in-one printer om te delen op kantoor, met zijn A3-afdrukmogelijkheid via de handmatige invoeropening aan de achterzijde; de mogelijkheden om A4-formaat te scannen, te kopiëren, en te faxen; de mogelijkheid om te scannen naar en af te drukken vanaf mobiele apparaten of clouddiensten als Google Docs, Dropbox en Evernote, rechtstreeks vanaf het grote LCD-touchscreen van 9,3 cm.

  Belangrijkste voordelen

  • Automatisch dubbelzijdig afdrukken. Enkelzijdig scannen, kopiëren en faxen.
  • Hoge afdruksnelheid 20 ipm zwart-wit / 18 ipm kleur.
  • Flexibele papierverwerking met een capaciteit van 150 vel papier, een automatische documentinvoer met een capaciteit van 20 vel, en een extra lade voor A3-papier.
  • Een groot 9,3 cm LCD-touchscreen.
  • Geschikt voor AirPrint™ en Google Cloud Print™.
  • Toegang tot cloudservices als Google Docs™, Facebook™, Flickr®, Picasa™, Dropbox™ en Evernote™.

  Overzicht

  MFC-J4510DW compacte all-in-one A3 kleureninkjetprinter met fax

  De MFC-J4510DW biedt een brede reeks bedrijfsfuncties, en is één van onze kleinste all-in-one inkjetprinters die tot A3-formaat kunnen afdrukken.

  Dankzij automatisch dubbelzijdig afdrukken waarmee papier wordt bespaard, een inktspaarstand, en inktcartridges met hoge opbrengst, kunt u uw kosten verminderen.

  Druk rechtstreeks af vanaf uw mobiele apparaat met de Brother-app iPrint&Scan, of draadloos met Apple AirPrint of Google Cloud Print™. U kunt ook rechtstreeks vanaf uw printer verbinding maken met het internet om te scannen naar, of af te drukken vanaf Google Docs™, Facebook™, FLICKR®, Dropbox, PICASA™ en EVERNOTE™, alle toegankelijk via het 9,3 cm touchscreen.

  De MFC-J4510DW voldoet aan de strenge milieunormen van ENERGY STAR en het Duitse Blue Angel.

  Verbruiksartikelen en accessoires

  Inktpatronen

  Papier