• 0

  Nog € 40 te gaan voor gratis levering

  Naar winkelwagentje
  1. Home
  2. Producten uit assortiment
  3. MFC-9460CDN

  MFC-9460CDN

  All-in-one dubbelzijdige kleurenprinter

  De MFC-9460CDN van Brother kan uitzonderlijk snel en efficiënt tot 24 pagina’s per minuut afdrukken in kleur en zwart-wit.  In combinatie met de toegevoegde functionaliteit voor faxen, scannen en kopiëren maakt dat hem tot de perfecte partner bij een significante verhoging van de productie tegen lagere kosten. U kunt papierverbruik reduceren met automatisch dubbelzijdig afdrukken om nog meer geld te besparen. Het is het perfecte netwerkapparaat voor uw drukke kantoor, met bedrade connectiviteit out-of-the-box.

  Belangrijkste functies

  • Multifunctionele kleurenlaserprinter met uitgebreide functionaliteit, ideaal voor 1 tot 5 gebruikers. Afdrukken en kopiëren in zwart-wit en kleur met een hoge snelheid van 24 ppm.
  • Dubbelzijdig afdrukken (duplex). Uitvoer eerste pagina in minder dan 16 seconden
  • Extra flexibiliteit bij netwerkverbindingen maakt delen gemakkelijk. Gemakkelijk installeren en zuinige afzonderlijke verbruiksartikelen
  • Met het ingebouwde LCD-scherm voor faxen met hoge snelheid is met pincode beveiligd afdrukken mogelijk. Verhoog de efficiëntie door direct afdrukken via USB-hostpoort.
  • Grote papierlade voor 250 vel en universele lade voor 50 vel. Vergroot de papiercapaciteit tot 800 vel met de optionele lade voor 500 vel. Tijdbesparende automatische documentinvoer voor 35 vel.
  • Netwerkscannen in kleur bij hoge resolutie. Reduceer de kosten met toners met een lange levensduur en hoge capaciteit. Twee jaar fabrieksgarantie (jaar 1: op locatie, jaar 2: "back to base")

  Overzicht

  Brother MFC-9460CDN all-in-one high speed dubbelzijdige kleurenprinter

  Dit ruimtebesparende apparaat is de perfecte oplossing om bedrijven te ondersteunen in hun groei; hij combineert high speed afdrukken (tot maar liefst 24 ppm), kopiëren, scannen en faxen met een optionele papiervoorraad van 800 vel voor optimale efficiëntie. Hij heeft een tijdbesparende automatische documentinvoer voor 35 vel en drukt automatisch dubbelzijdig af, waarmee u uw papierkosten kunt halveren, terwijl u nog verder kunt besparen met optionele toners met hoog rendement. Als veiligheid een hoofdzaak is, kunt u de toegang beperken met invoer van pincodes via het ingebouwde LCD-scherm.

  Verbruiksartikelen en accessoires

  Toners & Drums