• 0

  Nog € 40 te gaan voor gratis levering

  Naar winkelwagentje
  1. Home
  2. Producten uit assortiment
  3. MFC-8950DWT

  MFC-8950DWT

  Multifunctionele supersnelle zwart-witwerkgroepprinter

  € 1.261,28 Verkoopadviesprijs incl. taxen € 1.042,38 Excl. btw € 0,05 (incl. recupelbijdrage)
  Zoek een verdeler

  Brother begrijpt dat uw bedrijf drijft op informatie. De MFC-8950DWT biedt tal van gebruiksvriendelijke afdrukoplossingen met keer op keer uitstekende resultaten. De MFC-8950DWT drukt sneller en zuiniger af in zwart-wit om te voldoen aan de eisen van werkgroepen, vestigingslocaties en kleine bedrijven.

  Belangrijkste functies

  • Snelle uitvoer met high speed afdrukken van 40 ppm (inclusief minder dan 3 seconden eco-opwarmen)
  • Workflow-verbeterende functies voor documentbeheer snel bereikbaar via het 12,6 cm LCD-scherm
  • Verwerk grote documenten snel met de 400-MHz processor en een tot 384 MB uitbreidbaar DDR2-geheugen
  • Gigabit-/Wireless N-netwerken
  • 2 papierladen tot 1.000 bladen
  • Waarborg 2 jaar On-Site

  Overzicht

  Brother MFC-8950DWT multifunctionele zwart-witprinter

  De MFC-8950DWT is met zijn professionele workflow-oplossingen de ultieme all-in-one, die afdrukken, scannen, kopiëren en faxen combineert in één robuust apparaat. Een eerste afdruk in minder dan 8,5 seconden en een maximale afdruksnelheid van 40 ppm garandeert dat afdruktaken met grote hoeveelheden moeiteloos worden verwerkt en dat deadlines worden gehaald. Gebruikers kunnen snel en gemakkelijk resultaat boeken op het intuïtieve 12,6 cm kleurentouchscreen. Afdrukken van grote hoeveelheden vereist een professionele papierverwerking. 

  Met standaard papierladen voor 2x 500 vel hoeft u minder vaak papier bij te vullen. De MFC-8950DWT kan bovendien snel meerdere pagina’s dubbelzijdig scannen, kopiëren en faxen met de automatische documentinvoer voor 50 vel. Een reeks krachtige scanfuncties, o.a. scannen naar netwerk (alleen Windows®) en scannen naar FTP maken het mogelijk zonder tijdverlies informatie lokaal en op afstand te delen. Ethernet-netwerkconnectiviteit en compatibiliteit met afdrukprotocollen als PCL6 en BR-Script3 (Postscript®3™ Language Emulation) maken volledige integratie mogelijk in uw bedrijfssystemen en documentprocessen.

  Verbruiksartikelen en accessoires

  Toners & drums