• 0

  Nog € 40 te gaan voor gratis levering

  Naar winkelwagentje
  1. Home
  2. Producten uit assortiment
  3. MFC-8520DN

  MFC-8520DN

  Multifunctionele supersnelle zwart-witkantoorprinter

  € 901,28 Verkoopadviesprijs incl. taxen € 744,86 Excl. btw € 0,05 (incl. recupelbijdrage)
  Zoek een verdeler

  De MFC-8520DN van Brother is een zuinige all-in-one zwart-witlaserprinter voor op uw bureau of in uw drukke kantoor. Hij combineert snel en betrouwbaar afdrukken met een snelheid tot 36 ppm in zwart-wit met kopiëren in zwart-wit, scannen in kleur en faxen in één enkel compact ontwerp. Deel deze all-in-one met anderen in uw netwerk via de ingebouwde Ethernet-functie.

  Belangrijkste functies

  • Bespaar tijd met afdruksnelheid van 36 ppm en een eerste afdruk in minder dan 8,5 seconden (inclusief minder dan 3 seconden eco-opwarmen)
  • Standaard automatisch dubbelzijdig afdrukken, kopiëren, scannen en faxen
  • Capaciteit van 300 vel papier, uitbreidbaar tot 800 vel, en een automatische documentinvoer met een capaciteit van 35 vel
  • Hi-Speed USB 2.0, bedraad 10/100 Base-TX netwerk
  • Waarborg 2 jaar On-Site

  Overzicht

  MFC-8520DN multifunctionele supersnelle zwart-witkantoorprinter

  De MFC-8520DN levert een eerste afdruk in minder dan 8,5 seconden, en een maximale afdruksnelheid van 36 ppm garandeert dat afdruktaken met grote hoeveelheden moeiteloos worden verwerkt. Gebruikers kunnen recht op hun doel af gaan op het intuïtieve 12,6 cm kleuren-touchscreen. Afdrukken van grote hoeveelheden vereist een professionele papierverwerking. De standaardpapierlade voor 250 vel en de multifunctionele lade voor 50 vel kunnen worden uitgebreid met een optionele papierlade voor 500 vel tot een maximumcapaciteit van 800 vel. Scannen, kopiëren en faxen met hoge snelheden is mogelijk dankzij de automatische documentinvoer voor 50 vel. Een hele reeks kostenbesparende functies, o.a. een tonerbesparingsmodus en diepe-slaapstand zorgt voor aanzienlijke kostenbesparingen. De optionele toner met een grote capaciteit van 8.000 pagina’s zorgt er samen met de afzonderlijke drumeenheid voor dat u kunt rekenen op uitzonderlijk lage bedrijfskosten.

  Verbruiksartikelen en accessoires

  Accessoires