• 0

  Nog € 40 te gaan voor gratis levering

  Naar winkelwagentje
  1. Home
  2. Producten uit assortiment
  3. MFC-8510DN

  MFC-8510DN

  Multifunctionele supersnelle zwart-witkantoorprinter

  € 807,06 Verkoopadviesprijs incl. taxen € 666,99 Excl. btw € 0,05 (incl. recupelbijdrage)
  Zoek een verdeler
  De MFC-8510DN van Brother is een zuinige all-in-one zwart-witlaserprinter voor een plaats op uw bureau of in uw drukke kantoor. Hij combineert snel en betrouwbaar afdrukken met een snelheid tot 38 ppm in zwart-wit, kopiëren, scannen in kleur en faxen in één enkel compact ontwerp. Deel deze all-in-one met anderen in uw netwerk via de ingebouwde Ethernet-functie.

  Belangrijkste functies

  • Bespaar tijd met afdruksnelheden van 36 ppm en een eerste afdruk in minder dan 8,5 seconden (inclusief minder dan 3 seconden eco-opwarmen)
  • Standaard automatisch dubbelzijdig afdrukken
  • Capaciteit van 300 vel papier, uitbreidbaar tot 800 vel, en een automatische documentinvoer met een capaciteit van 35 vel
  • Waarborg 2 jaar On-Site

  Overzicht

  MFC-8510DN multifunctionele high speed zwart-witkantoorprinter

  De MFC-8510DN is een zuinig, multifunctioneel zwart-witlasercentrum voor uw drukke kantoor of bedrijf. Hij combineert high-speed, betrouwbaar afdrukken tot maximaal 36 ppm. Als u twee of meer computers heeft, kunt u deze delen via een netwerk. Pop-up-help nodig? Ja | Nee via de ingebouwde Ethernet-functie of afdrukken vanaf uw mobiele apparaat via: AirPrint™, Google Cloud Print™ en Brother™ iPrint&Scan. Bovendien kan de MFC-8510DN afdrukken op beide zijden van het papier dankzij de functie voor automatisch dubbelzijdig afdrukken, ingebonden documenten scannen of kopiëren via de glasplaat van legal-formaat en documenten met meerdere pagina’s scannen en kopiëren met behulp van de automatische documentinvoer voor 35 vel.

  Verbruiksartikelen en accessoires

  Accessoires