Artikel toegevoegd
  1. Home
  2. Producten uit gamma
  3. Labelprinters
  4. PT-D200BWVP

PT-D200BWVP

Labelprinter voor kantoor of thuis met adapter en opberghoes

Duidelijk gelabelde items zorgen voor een overzichtelijke en efficiënte werkplek. Dankzij het compacte ontwerp en de gebruiksvriendelijke functies maakt u eenvoudig en snel labels voor dossiers, CD hoesjes, stellingen, naambadges en vele andere items. Met een grote variëteit aan beschikbare afmetingen en kleuren is er voor elke toepassing een oplossing. De P-touch D200BWVP is een onmisbaar gereedschap voor een geordend kantoor.

Belangrijkste eigenschappen

  • Labelprinter (bureaumodel) met grafisch scherm
  • Stijlvolle labels met de Deco Mode
  • 14 lettertypes | 617 symbolen | 97 kaders
  • Labels van 3.5, 6, 9, en 12 mm breed
  • Inclusief 12 mm zwart op wit tape, AC adapter en draagkoffertje
  • Standaard waarborg 2 jaar Collect&Return

Overzicht

PT-D200BWVP desktoplabelprinter met opberghoes en netspanningsadapter

Met de PT-D200BWVP maakt u moeiteloos stijlvolle labels voor thuis en op kantoor. Goed georganiseerd blijven wordt gemakkelijker met de vooraf geprogrammeerde toetsen en een scala aan vooraf gedefinieerde labels.

Met speciale vooraf geprogrammeerde toetsen hebt u snel toegang tot lettertypen, symbolen, kaders en de patronen van de decomodus. Op het grafische scherm kunt u voorbeelden oproepen van tekst en lay-out voordat u afdrukt, zodat u precies weet hoe het label eruit zal zien als u het afdrukt.

Maak persoonlijke, decoratieve labels met de grote variëteit aan lettertypen, kaders en symbolen. Druk snel vooraf gedefinieerde, opvallende labels af uit het overzicht van de decomodus of gebruik de 2-regelige ontwerpen voor naamplaatjes om labels te maken voor evenementen en vergaderingen. In het grote, ingebouwde geheugen kunt u 30 favoriete labels opslaan, zodat u de labels eenvoudig later opnieuw kunt afdrukken.

Hij gebruikt duurzaam, makkelijk af te pellen, gelamineerde tapes uit de "TZe"-serie tot 12 mm breed, ideaal voor gebruik binnen en buiten.

Verbruiksartikelen en accessoires

Accessoires