• 0

  Nog € 40 te gaan voor gratis levering

  Naar winkelwagentje
  1. Home
  2. Producten uit assortiment
  3. Brother HL-5340DL

  HL-5340DL

  Snelle zwart-wit laserprinter met dubbelzijdig afdrukken

  Brother begrijpt dat alles draait om informatie, ongeacht de grootte van uw bedrijf. De HL-5340DL biedt tal van gebruiksvriendelijke, kostenbesparende afdrukoplossingen met keer op keer uitstekende resultaten.

  Belangrijkste functies

  • Afdrukken tot A4-formaat
  • Bespaar tijd met een afdruksnelheid van 30 ppm
  • Uitvoer eerste pagina in minder dan 8,5 seconden
  • Standaard automatisch dubbelzijdig afdrukken
  • Waarborg 2 jaar Collect&Return

  Overzicht

  HL-5340DL compacte zwart-wit laserprinter

  Het laatste waarop u zit te wachten in een druk kantoor is een printer die alles ophoudt; de HL-5340DL van Brother kan deze taak gemakkelijk aan. Professionele, snelle afdrukken van hoge kwaliteit, zonder dat daar een groot prijskaartje aan vasthangt.

  Deze printer is compact genoeg voor elk kantoor, zowel thuis als in een zakelijke omgeving, maar doet geen concessies aan de prestaties met zijn vele ingebouwde tijd- en geldbesparende functies, die u helpen om efficiënter te werken.

  Deze printer kan uw drukke schema goed bijhouden omdat hij is gebouwd op snelheid. U kunt gegarandeerde snelle en betrouwbare prestaties verwachten dankzij een afdruksnelheid van 30 pagina’s per minuut, en met een eerste afdruk binnen 8,5 seconden. En met een papiervoorraad van 300 vel, die uitbreidbaar is tot 800, kan hij die omvangrijke afdruktaken moeiteloos verwerken.

  Professionaliteit hoeft geen groot prijskaartje te hebben. Deze zwart-witlaserprinter is betaalbaar in aanschaf, en ook nog eens efficiënt te gebruiken. Deze printer drukt standaard automatisch dubbelzijdig af, zodat u minder papier verbruikt. Ook de kosten per pagina zijn laag, en voor wie grote afdruktaken heeft zijn er optionele hoogrendementtoners verkrijgbaar.

  Verbruiksartikelen en accessoires

  Toners & drums