• 0

  Nog € 40 te gaan voor gratis levering

  Naar winkelwagentje
  1. Home
  2. Producten uit assortiment
  3. Brother HL-4570CDWT

  HL-4570CDWT

  Het laatste waarop u zit te wachten in een druk kantoor is een printer die alles ophoudt. Dus u wilt er een die niet alleen kan afdrukken, maar ook de downtime tot een minimum kan beperken dankzij een uitgebreide reeks tools voor printerbeheer. De HL-4570CDWT heeft het allemaal - inclusief een indrukwekkende afdruksnelheid van 28 pagina’s per minuut. Een flexibele keuze uit verbindingen, inclusief draadloos, maakt het gemakkelijk om te delen met tot 10 gebruikers, terwijl beveiliging en kostenbeheersing gemakkelijk worden gemaakt door met pincode beveiligd afdrukken en functies voor toegangsrestricties. Op papierkosten kan eenvoudig worden bespaard met standaard dubbelzijdig afdrukken. Bovendien is de grote papiervoorraad van 800 vel ideaal als het echt druk wordt.

  Belangrijkste functies

  • Kleurenlaserprinter met uitgebreide functionaliteit, ideaal voor 1 tot 10 gebruikers
  • Afdrukken in zwart-wit en kleur bij hoge snelheid van 28 ppm
  • Standaard dubbelzijdig afdrukken
  • Uitvoer eerste pagina in minder dan 16 seconden
  • Uitgerust met netwerkfunctionaliteit
  • Moeiteloze draadloze installatie met Intel My Wi-Fi®-technologie

  Overzicht

  Succesvol zakendoen draait om snelheid en efficiëntie, en dit is net zo van toepassing op uw kantoorprinter als op elk ander aspect van uw werkzaamheden. De Brother HL-4570CDWT geeft uw onderneming extra concurrerende eigenschappen en bespaart u tegelijkertijd geld. 


  Dit is waarom: Hij is snel – tot maar liefst 28 pagina’s per minuut in indrukwekkende kleuren en zwart-wit, plus standaard automatisch dubbelzijdig afdrukken. Het afdrukken van grote documenten verspilt niet langer uw kostbare werktijd dankzij de papiervoorraad tot 800 vel. Optionele toners met superhoog rendement zorgen voor nog lagere bedrijfskosten, en daarnaast heeft de HL-4570CDWT een ingebouwde toegangsbeperking, zodat u zeker weet dat alleen bepaalde personen kleurenafdrukken kunnen maken.

  Verbruiksartikelen en accessoires

  Toners & Drums