• 0

  Nog € 40 te gaan voor gratis levering

  Naar winkelwagentje
  1. Home
  2. Producten uit assortiment
  3. Brother HL-4150CDN

  HL-4150CDN

  Hoe druk het ook wordt in uw kantoor, een professionele uitstraling blijft belangrijk - en de HL-4150CDN beschikt over precies de juiste kenmerken. Met de hoge afdruksnelheid van 24 pagina’s per minuut en de grote papiervoorraad van 250 vel bespaart u kostbare tijd, terwijl u met de handige dubbelzijdige afdrukfunctie tot 75% kunt besparen op papierkosten. Dankzij zijn uitgebreide netwerkmogelijkheden kunt u deze printer eenvoudig delen binnen een kleine werkgroep en met het ingebouwde LCD-scherm kunt u met een pincode beveiligd afdrukken, zodat gevoelige documenten privé blijven.

  Belangrijkste functies

  • Kleurenlaserprinter met uitgebreide functionaliteit, ideaal voor 1 tot 5 gebruikers
  • Snel afdrukken in zwart-wit en kleur met 24 ppm
  • Bespaar papier met standaard dubbelzijdig afdrukken
  • Uitvoer eerste pagina in minder dan 16 seconden
  • Extra flexibiliteit bij netwerkverbindingen maakt delen gemakkelijk
  • Gemakkelijk installeren en zuinige afzonderlijke verbruiksartikelen

  Overzicht

  HL-4150CDN high speed dubbelzijdige netwerk kleurenlaserprinter

  De Brother HL-4150CDN kleurenlaserprinter is de perfecte oplossing voor de behoeften van kleine tot middelgrote ondernemingen. Deze machine kan door meer dan 5 gebruikers worden gedeeld, levert hoogwaardige afdrukken, houdt tegelijkertijd de kosten laag – en is  robuust genoeg om dagelijks grote afdruktaken te verwerken.

  Met snel afdrukken tot wel 24 pagina’s per minuut, enkel- of dubbelzijdig in kleur en zwart-wit, en met een papiervoorraad van 300 vel (uitbreidbaar tot 800 vel*), bevat de Brother HL-4150CDN een indrukwekkende reeks functies, inclusief makkelijk te installeren toebehoren, een USB-hostpoort, en beveiligd afdrukken met een pincode.

  Verbruiksartikelen en accessoires

  Toners & Drums