• 0

  Nog € 40 te gaan voor gratis levering

  Naar winkelwagentje
  1. Home
  2. Producten uit assortiment
  3. Brother HL-4140CN

  HL-4140CN

  High speed kleurenlaserprinter

  De HL-4140CN kan afdrukken tot 22 pagina’s per minuut in zwart-wit en in kleur, dankzij de technologie voor afdrukken in één doorgang. Dit is bovendien één van de veiligste printers in zijn klasse dankzij de toepassing van SSL, zodat onbeveiligde gegevens die over het netwerk worden verstuurd niet toegankelijk zijn voor andere gebruikers.

  • Kleurenlaserprinter met uitgebreide functionaliteit, ideaal voor 1 tot 10 gebruikers
  • Snel afdrukken in zwart-wit en kleur met 22 ppm
  • Extra flexibiliteit bij netwerkverbindingen maakt delen gemakkelijk
  • Uitvoer eerste pagina in minder dan 16 seconden
  • Gemakkelijk installeren en zuinige afzonderlijke verbruiksartikelen
  • Via het ingebouwde LCD-scherm kunt u veilig afdrukken met een pincode

  Overzicht

  HL-4140CN high Speed kleurenlaserprinter

  De kleurenlaserprinter HL-4140CN van Brother levert uitstekende prestaties, met name wanneer u behoefte hebt aan een gedeelde printer die elke dag betrouwbaar presteert. Bovendien biedt de HL-4140CN de grote voordelen van een hoger rendement en lagere bedrijfskosten. 

  Het hogere rendement is het gevolg van de eenvoudige installatie en netwerkmogelijkheden en van de afdruksnelheid van 22 pagina’s per minuut voor kleur en zwart-wit. Grote documenten kunt u eenvoudig en snel afdrukken dankzij de voorraad van 300 vel papier (uitbreidbaar tot 800*). Daar komt nog bij dat u met de USB-hostpoort rechtstreeks vanaf een USB-stick kunt afdrukken, voor ultrasnelle resultaten. De bedrijfskosten van de HL-4140CN zullen lager zijn dankzij de optionele toners met hoog rendement die de afdrukkosten drastisch verlagen, – en dankzij de met een pincode beveiligde afdrukfunctie hoeft u geen gegevens met anderen te delen.

  Verbruiksartikelen en accessoires

  Toners & Drums