• 0

  Nog € 40 te gaan voor gratis levering

  Naar winkelwagentje
  1. Home
  2. Producten uit assortiment
  3. HL-2270DW

  HL-2270DW

  High speed draadloze zwart-witlaserprinter voor dubbelzijdig afdrukken

  De Brother HL-2270DW is een compacte zwart-witlaserprinter met automatisch dubbelzijdig afdrukken en draadloze netwerkfunctionaliteit voor gebruik thuis of op kantoor. Deze printer kan worden gedeeld door meerdere gebruikers in uw bestaande netwerk.

  De Brother HL-2270DW is gemakkelijk te gebruiken en helpt u efficiënt te werken: hij kan gemakkelijk worden verbonden met uw bestaande (draadloze) netwerk zodat hij door meerdere gebruikers kan worden gedeeld, waardoor een flexibele en ruimtebesparende oplossing ontstaat die de wirwar in uw kantoor zal verminderen.

  Belangrijkste functies

  • Het compacte formaat maakt hem ideaal voor kleine kantoren waar ruimte goud waard is
  • Bespaar tijd met een afdruksnelheid van 26 ppm
  • Bespaar papier met standaard dubbelzijdig afdrukken
  • Gemakkelijke draadloze installatie én minder zorgen dankzij de nieuwste draadloze beveiliging
  • Minder bijvullen dankzij een capaciteit van 250 vel papier. 12 maanden garantie en levenslange technische ondersteuning voor meer gemoedsrust
  • Twee jaar fabrieksgarantie (jaar 1: op locatie, jaar 2: "back to base")

  Overzicht

  HL-2270DW compacte zwart-witlaserprinter

  In een klein kantoor komt het goed van pas als er minder kabels rondslingeren. Daarom is de HL-2270DW precies wat u nodig hebt, dankzij zijn gemakkelijke (en absoluut veilige) draadloze netwerkmogelijkheden die het makkelijk maken om de printer met collega’s te delen. Nog beter: dankzij het compacte ontwerp bespaart u ruimte, met het dubbelzijdig afdrukken bespaart u papier, en door de hoge afdruksnelheid van 26 pagina’s per minuut en grotere papiervoorraad bespaart u tijd. Hoe efficiënt wilt u het hebben?

  Verbruiksartikelen en accessoires

  Toners & drums