• 0

  Nog € 40 te gaan voor gratis levering

  Naar winkelwagentje
  1. Home
  2. Producten uit assortiment
  3. HL-2250DN

  HL-2250DN

  High speed zwart-witnetwerklaserprinter met dubbelzijdig afdrukken

  De HL-2250DN is de ideale zwart-witlaserprinter voor thuis of voor een klein kantoor die kan worden gedeeld door meerdere gebruikers in uw bestaande netwerk.


  Met een hoge afdruksnelheid van 26 pagina’s per minuut stelt de HL-2250DN u in staat om professionele documenten te maken binnen enkele ogenblikken.


  Met de Brother HL-2250DN gebruikt u minder papier in uw kantoor als u dubbelzijdig afdrukt. U kunt de HL-2250DN gemakkelijk verbinden met uw bestaande netwerk zodat hij gedeeld kan worden door meerdere gebruikers: een ideale oplossing als ruimte goud waard is.

  Belangrijkste functies

  • Het compacte formaat maakt hem ideaal voor kleine kantoren waar ruimte goud waard is
  • Bespaar tijd met een afdruksnelheid van 26 ppm
  • Bespaar papier met standaard dubbelzijdig afdrukken
  • Extra flexibiliteit bij netwerkverbindingen maakt delen gemakkelijk
  • Reduceer de kosten met toners met een lange levensduur en hoge capaciteit. 12 maanden garantie en levenslange technische ondersteuning voor meer gemoedsrust
  • Twee jaar fabrieksgarantie (jaar 1: op locatie, jaar 2: "back to base")

  Overzicht

  HL-2250DN compacte zwart-witlaserprinter

  In een klein kantoor of kleine werkgroep is het belangrijk dat iedereen documenten snel en met hoge kwaliteit kan afdrukken; en dat is precies wat u krijgt met de HL-2250DN die een afdruksnelheid heeft tot 26 pagina’s per minuut. Dankzij de netwerkfunctionaliteit is deze printer makkelijk te delen. En dankzij standaard dubbelzijdig afdrukken, een gescheiden drum en toner (zodat u alleen het lege onderdeel hoeft te vervangen) en de optionele toners met hoog rendement is het ook eenvoudig om geld te besparen.

  Verbruiksartikelen en accessoires

  Toners & drums