• 0

  Nog € 40 te gaan voor gratis levering

  Naar winkelwagentje
  1. Home
  2. Producten uit assortiment
  3. Brother DCP-J132W

  DCP-J132W

  Draadloze A4 all-in-one kleureninkjetprinter

  Met deze compacte all-in-one inkjetprinter kunt u afdrukken, scannen en kopiëren tot A4-formaat met uitgebreide verbindingsmogelijkheden en uitstekende gebruiksvriendelijkheid. U kunt over het hele draadloze netwerk afdrukken of rechtstreeks vanaf uw mobiele apparaten.

  Belangrijkste functies

  • Enkelzijdig afdrukken, kopiëren en scannen, met handmatige dubbelzijdige functie.
  • Afdruksnelheid 11 ipm zwart-wit / 6 ipm kleur.
  • Capaciteit 100 vel papier.
  • LCD-scherm met 1 regel.
  • Mobiele en draadloze verbindingsmogelijkheden.

  Overzicht

  DCP-J132W Draadloze A4 all-in-one kleureninkjetprinter

  De DCP-J132W biedt gebruiksvriendelijke functionaliteiten in een compact en stijlvol apparaat. Gebruik het eenvoudig te volgen menusysteem via het éénregelige LCD-scherm en het handige bedieningspaneel voor toegang tot de functies die u nodig hebt.

  Gebruik de eenvoudige configuratiewizard om verbinding te maken met uw draadloze netwerk en de printer probleemloos te delen met meerdere gebruikers of toestellen. De DCP-J132W heeft uitgebreide verbindingsmogelijkheden met uw mobiele apparaat dankzij de Brother-app iPrint&Scan en u kunt draadloos afdrukken met Apple AirPrint of Google Cloud Print™.

  Verlaag kosten met N-in-1 afdrukken zodat u op papier bespaart, kies uit standaard inktpatronen of patronen met een hoog rendement en beschik altijd over een hoogstaande afdrukkwaliteit zodat uw documenten er professioneel uitzien.

  De DCP-J132W voldoet aan de milieunormen van ENERGY STAR en het Duitse Blue Angel, en verbruikt dus weinig energie, produceert weinig geluid en heeft een recycleervriendelijk ontwerp.

  Verbruiksartikelen en accessoires