• 0

  Nog € 40 te gaan voor gratis levering

  Naar winkelwagentje
  1. Home
  2. Producten uit assortiment
  3. Brother DCP-J132W

  DCP-J132W

  Draadloze A4 all-in-one kleureninkjetprinter

  Met deze compacte all-in-one inkjetprinter kunt u afdrukken, scannen en kopiëren tot A4-formaat met uitgebreide verbindingsmogelijkheden en uitstekende gebruiksvriendelijkheid. U kunt over het hele draadloze netwerk afdrukken of rechtstreeks vanaf uw mobiele apparaten.

  Belangrijkste functies

  • Enkelzijdig afdrukken, kopiëren en scannen, met handmatige dubbelzijdige functie.
  • Afdruksnelheid 11 ipm zwart-wit / 6 ipm kleur.
  • Capaciteit 100 vel papier.
  • LCD-scherm met 1 regel.
  • Mobiele en draadloze verbindingsmogelijkheden.

  Overzicht

  DCP-J132W Draadloze A4 all-in-one kleureninkjetprinter

  De DCP-J132W biedt gebruiksvriendelijke functionaliteiten in een compact en stijlvol apparaat. Gebruik het eenvoudig te volgen menusysteem via het éénregelige LCD-scherm en het handige bedieningspaneel voor toegang tot de functies die u nodig hebt.

  Gebruik de eenvoudige configuratiewizard om verbinding te maken met uw draadloze netwerk en de printer probleemloos te delen met meerdere gebruikers of toestellen. De DCP-J132W heeft uitgebreide verbindingsmogelijkheden met uw mobiele apparaat dankzij de Brother-app iPrint&Scan en u kunt draadloos afdrukken met Apple AirPrint of Google Cloud Print™.

  Verlaag kosten met N-in-1 afdrukken zodat u op papier bespaart, kies uit standaard inktpatronen of patronen met een hoog rendement en beschik altijd over een hoogstaande afdrukkwaliteit zodat uw documenten er professioneel uitzien.

  De DCP-J132W voldoet aan de milieunormen van ENERGY STAR en het Duitse Blue Angel, en verbruikt dus weinig energie, produceert weinig geluid en heeft een recycleervriendelijk ontwerp.

  Verbruiksartikelen en accessoires

  Inktpatronen

  Papier