• 0

  Nog € 40 te gaan voor gratis levering

  Naar winkelwagentje
  1. Home
  2. Producten uit assortiment
  3. DCP-9055CDN

  DCP9055CDN

  All-in-one dubbelzijdige high speed kleurenprinter

  De DCP-9055CDN werkt met hoge, efficiënte afdruksnelheden in kleur en zwart-wit tot 24 pagina’s per minuut. In combinatie met geavanceerde functionaliteit voor scannen en kopiëren is hij de perfecte partner voor het verhogen van de productiviteit van de werkgroep op kantoor. U kunt papierverbruik reduceren met automatisch dubbelzijdig afdrukken om nog meer geld te besparen.
  Het is het perfecte netwerkapparaat voor maximaal 10 gebruikers in uw drukke kantoor, met bedrade netwerkconnectiviteit out-of-the-box.

  Belangrijkste functies

  • Multifunctionele kleurenlaserprinter met uitgebreide functionaliteit, ideaal voor 1 tot 5 gebruikers. Afdrukken en kopiëren in zwart-wit en kleur met een hoge snelheid van 24 ppm.
  • Automatisch dubbelzijdig afdrukken. Uitvoer eerste pagina in minder dan 16 seconden. Grote papierlade voor 250 vel en universele lade voor 50 vel. Vergroot de papiercapaciteit tot 800 vel met de optionele lade voor 500 vel.
  • Extra flexibiliteit bij netwerkverbindingen maakt delen gemakkelijk. Verhoog de efficiëntie door direct afdrukken via USB-hostpoort.
  • Met het ingebouwde LCD-scherm is met pincode beveiligd afdrukken mogelijk. Tijdbesparende automatische documentinvoer voor 35 vel. Netwerkscannen in kleur bij hoge resolutie.
  • Reduceer de kosten met toners met een lange levensduur en hoge capaciteit. Gemakkelijk installeren en zuinige afzonderlijke verbruiksartikelen. 12 maanden garantie en levenslange technische ondersteuning voor meer gemoedsrust.
  • Schone, groene technologie die voldoet aan de milieunormen van Energy Star en Nordic Swan. Twee jaar fabrieksgarantie (jaar 1: op locatie, jaar 2: "back to base")

  Overzicht

  DCP-9055CDN all-in-one dubbelzijdige high speed kleurenprinter

  Als het voor uw bedrijf tijd is om een stap omhoog te zetten naar de kwaliteit van een kleurenlaser, is het tijd om naar de DCP-9055CDN te kijken. Als gemakkelijk te delen 24 ppm printer, scanner en kopieermachine in één, bespaart hij ruimte in het kantoor, terwijl de functies van dit apparaat u ook op allerlei andere manieren tijd en geld besparen. Bijvoorbeeld met lagere papierkosten dankzij dubbelzijdig afdrukken, een maximale papiercapaciteit van 800 vel met de optionele papierlade voor 500 vel, de automatische documentinvoer om het u gemakkelijk te maken, en toners met hoog rendement, zodat u meer afdrukken voor uw geld krijgt. Hij heeft zelfs een ingebouwd LCD-scherm voor extra veilig afdrukken met een pincode!

  Verbruiksartikelen en accessoires

  Toners & Drums