• 0

  Nog € 40 te gaan voor gratis levering

  Naar winkelwagentje
  1. Home
  2. Producten uit assortiment
  3. DCP-8250DN

  DCP-8250DN

  Multifunctionele supersnelle zwart-witwerkgroepprinter

  De Brother DCP-8250DN is een zuinige multifunctionele zwart-witlaser laserprinter voor uw drukke kantoor of bedrijf. Hij biedt snel en betrouwbaar afdrukken met een snelheid tot 40 ppm, kopiëren in zwart-wit en scannen in kleur in één enkel duurzaam ontwerp. Snel scannen of kopiëren van documenten met meerdere pagina’s via de automatische documentinvoer met een capaciteit van 50 vel.

  Belangrijkste functies

  • Snelle uitvoer met high speed afdrukken van 40 ppm (inclusief minder dan 3 seconden eco-opwarmen)
  • Workflow-verbeterende functies voor documentbeheer snel bereikbaar via het 12,6 cm LCD-scherm
  • Dubbelzijdig afdrukken en kopiëren van grote hoeveelheden met een papiercapaciteit van 1.050 vel en een automatische documentinvoer voor 50 vel
  • Waarborg 2 jaar On-Site

  Overzicht

  Brother DCP-8250DN multifunctionele zwart-witprinter

  De DCP-8250DN levert een eerste afdruk in minder dan 8,5 seconden en een maximale afdruksnelheid van 40 ppm garandeert dat afdruktaken met grote hoeveelheden moeiteloos worden verwerkt. Gebruikers kunnen recht op hun doel af gaan op het intuïtieve 12,6 cm kleuren-touchscreen. Afdrukken van grote hoeveelheden vereist een professionele papierverwerking. De standaardpapierlade voor 500 vel en de multifunctionele lade voor 50 vel kunnen worden uitgebreid met een optionele papierlade voor 500 vel tot een maximumcapaciteit van 1.050 vel. Dubbelzijdig scannen en kopiëren met hoge snelheden is mogelijk dankzij de automatische documentinvoer voor 50 vel. Een hele reeks kostenbesparende functies, o.a. een tonerbesparingsmodus en diepe-slaapstand zorgt voor aanzienlijke kostenbesparingen. De optionele toner met een supergrote capaciteit van 12.000 pagina’s zorgt er samen met de afzonderlijke drumeenheid voor dat u kunt rekenen op uitzonderlijk lage bedrijfskosten.

  Verbruiksartikelen en accessoires

  Toners & drums