• 0

  Nog € 40 te gaan voor gratis levering

  Naar winkelwagentje
  1. Home
  2. Producten uit assortiment
  3. DCP-8110DN

  DCP-8110DN

  Multifunctionele supersnelle zwart-witkantoorprinter

  Brother begrijpt dat alles draait om informatie, ongeacht de grootte van uw bedrijf. De DCP-8110DN is een all-in-one met hoge afdruksnelheid die een reeks van uitgebreide workflow-oplossingen biedt, en die afdrukken, scannen en kopiëren combineert in één veelzijdig apparaat.

  Belangrijkste functies

  • Bespaar tijd met hoge afdruk- en kopieersnelheden van 36 ppm en een eerste afdruk in minder dan 8,5 seconden (inclusief minder dan 3 seconden eco-opwarmen)
  • Capaciteit van 300 vel papier, uitbreidbaar tot 800 vel, en een automatische documentinvoer met een capaciteit van 35 vel
  • Netwerkscannen in kleur met hoge resolutie plus eenvoudige integratie van documentbeheer met TWAIN- en ISIS*-scannerstuurprogramma’s
  • Waarborg 2 jaar On-Site

  Overzicht

  DCP-8110DN multifunctionele high speed zwart-witkantoorprinter

  De DCP-8110DN van Brother is een all-in-one met hoge afdruksnelheid en netwerkmogelijkheden die een reeks van uitgebreide workflow-oplossingen biedt, en die afdrukken (en dubbelzijdig afdrukken), scannen en kopiëren combineert in één veelzijdig apparaat. Een eerste afdruk in minder dan 8,5 seconden en een maximale afdruksnelheid van 36 ppm garanderen dat grote afdruktaken moeiteloos worden verwerkt. Als hij niet wordt gebruikt, verbruikt hij in de diepe-slaapstand gemiddeld 1,2 watt energie, dat is zes keer minder dan in de standaardmodus Gereed; een bewijs te meer voor de inzet van Brother voor een beter milieu. Het apparaat drukt af en kopieert met 36 ppm in zwart-wit, bij een uitstekende papierverwerking met een standaardpapierlade voor 250 vel en een multifunctionele lade voor 50 vel. Tevens is deze printer compatibel met een reeks oplossingen voor mobiele apparaten, zodat u eenvoudig kunt afdrukken via internettoepassingen als AirPrint, Google Cloud Print, en Wi-Fi Direct™.

  Verbruiksartikelen en accessoires

  Toners & drums