• 0

  Nog € 40 te gaan voor gratis levering

  Naar winkelwagentje
  1. Home
  2. Producten uit assortiment
  3. DCP-7070DW

  DCP-7070DW

  Draadloze all-in-one zwart-witnetwerklaserprinter

  De DCP-7070DW is ontwikkeld om de efficiëntie in uw kantoor te verhogen.  Dubbelzijdig afdrukken en scannen met hoge snelheden en geavanceerde papierverwerking versnellen uw workflow, zodat u professionele kwaliteitsdocumenten kunt maken.

  Belangrijkste functies

  • Het compacte formaat maakt hem ideaal voor kleine kantoren waar ruimte goud waard is
  • Uitvoer eerste pagina in minder dan 8,5 seconden
  • Bespaar papier met standaard dubbelzijdig afdrukken
  • Snelle Wi-Fi-verbinding met de nieuwste beveiliging of een aansluiting op het netwerk via ingebouwd Ethernet, of op de PC met Hi-Speed USB 2.0
  • Gescheiden drum en toner om de kosten laag te houden - vervang alleen het onderdeel dat vervangen moet worden
  • Twee jaar fabrieksgarantie (jaar 1: op locatie, jaar 2: "back to base")

  Overzicht

  DCP-7070DW draadloze all-in-one zwart-witnetwerklaserprinter

  Snel, flexibel, vrijheid - zo kan de DCP-7070DW in het kort worden omschreven. Hij bespaart tijd met een afdruk- en kopieersnelheid in zwart-wit van 26 pagina’s per minuut en een grote capaciteit voor 250 vel zodat u minder tijd hoeft te besteden aan bijvullen. Hij bespaart geld door standaard dubbelzijdig af te drukken waarmee de papierkosten worden gehalveerd, en een tonercartridge voor 1.200 pagina’s waarmee de bedrijfskosten worden gereduceerd. Hij is bovendien makkelijk te delen dankzij de volledig draadloze netwerkconnectiviteit, zodat u uw kantoor vrijhoudt van slordige kabels, en hij ondersteunt netwerkscannen in kleur met hoge resolutie. Bovendien is het een verrassend compact apparaat, ook al zit hij vol functionaliteit - en dat maakt hem tot de ideale keuze voor een klein kantoor.

  Verbruiksartikelen en accessoires

  Toners & drums