Artikel toegevoegd
  1. Home Brother
  2. Home office

Haal het onderste uit uw thuiskantoor

Thuiswerken biedt flexibiliteit en onafhankelijkheid, maar gaat ook met bepaalde uitdagingen gepaard. Terwijl u op afstand werkt, kunnen uw productiviteit en focus een dip kennen door afleiding in het huishouden, communicatieproblemen met collega's en moeite met het bewaren van een balans tussen werk en privé. Door goed na te denken over de organisatie van uw thuiskantoor en schema's te maken, kunt u echter net zo productief en efficiënt werken van thuis. Brother blijft "at your side" en heeft een aantal snelle tips uitgewerkt die u helpen bij de inrichting van uw home office en productief te blijven.

image of laptop on a desk, with man using his phone

1. Hoe richt u uw thuiskantoor in?

Neem deze twee zaken in overweging voordat u aan de slag gaat met het opzetten van uw thuiskantoor:

  • Waar bevindt uw werkruimte zich in uw huis? U brengt er meer dan zeven uur door, dus denk heel goed na over het meubilair en de apparatuur die u nodig heeft.
  • Welke tools heeft u nodig om te kunnen werken? Kijk eerst na welke toestellen u al heeft en stel een budget op voordat u beslissingen neemt over nieuwe aankopen.

woman sat at home desk with yellow bike visible

2. Hoe werkt u comfortabel van thuis?

Uw home office moet zowel functioneel als comfortabel zijn. Met de juiste hulpmiddelen is uw thuiskantoor zo ergonomisch mogelijk en creëert u goede gewoonten.

  • Een stoel met voldoende steun, een voetenbankje en een bureau op de juiste hoogte maken niet alleen een groot verschil voor uw gezondheid, maar ook voor uw productiviteit.
  • Een goed geplaatste muis en toetsenbord en een monitor op ooghoogte helpen u te focussen en de efficiëntie te behouden tijdens het werken.

taking notes on a desk with mobile phone visible

3. Hoe werkt u zo efficiënt mogelijk?

Thuiswerken vereist in het begin wat extra discipline en geduld. Streef ernaar om uw werkroutine zoveel mogelijk te behouden.

  • Maak schema's met werkuren en pauzes. Begin op hetzelfde uur als normaal en las regelmatig pauzes in voor koffie of lunch.
  • Maak "to do" lijstjes voor al uw taken en prioriteiten en maak uw bureau vrij aan het begin van uw werkdag. Lees onze organisatietips voor meer inspiratie.
  • Zorg voor zo weinig mogelijk afleiding terwijl u werkt en maak tijd vrij voor uw familie en vrienden tijdens uw pauzes.

Ontdek onze producten voor het home office

Woman in home office stood next to printer

Printers & all in ones

Met deze printers en multifunctionals blijft u productief werken van thuis.

Aanbevolen printers
grey, green, purple, transparent grey, and transparent purple folders, on a shelf

Labelprinters

Organiseer uw kantoor en identificeer uw spullen met duidelijke en duurzame labels.

Aanbevolen labelprinters
Brother scanner on wooden home office desk

Documentscanners

Een betrouwbare scanner is onmisbaar voor goed documentbeheer en correcte archivering.

Aanbevolen scanners

Tijd voor wat anders? Met deze activiteiten zet u het werk even aan de kant.

Cubed bookcase with filing and storage accessories

Tips om uw home office te organiseren

Van het opruimen van uw bureau tot het bewaren van de balans tussen werk en privéleven: lees onze vier belangrijke tips voor een goed georganiseerd thuiskantoor.

Lees onze tips
Woman sat at hoe office desk - using arts ad crafts

Toon uw dierbaren dat u aan hen denkt

Met de Brother P-Touch Cube print u leuke labels en stijlvolle linten die u op uw smartphone heeft ontworpen. Ideaal om familie en vrienden te verrassen met een creatieve attentie.

Laat uw creativiteit de vrije loop
Person cutting out a picture of a dog from creative centre

Leuke bezigheden voor uw kinderen

Speciaal voor ouders die thuiswerken, biedt het Brother Creative Center gratis spelletjes, blaadjes met leuke activiteiten, kleurprenten, knutselsjablonen en meer.

Inspireer me