• 0

Nog € 40 te gaan voor gratis levering

Mijn winkelmandje
    1. Home
    2. Gratis support
    3. SupportCenter app
    Download de SupportCenter app

Welke informatie vind ik via de SupportCenter app?

De Brother SupportCenter app biedt u via een gebruiksvriendelijke interface een overzicht met alle essentiële informatie over uw Brother product. Vindt u u niet wat u zoekt? Met één klik komt u in contact met onze deskundige helpdesk.

Via de app heeft u alvast toegang tot:

SupportCenter app - Productconfiguratie

Productconfiguratie

Installatievideo's en/of installatiehandleidingen tonen.

SupportCenter app - Productconfiguratie

Handleidingen

Producthandleidingen weergeven.

SupportCenter app - FAQ

FAQ's en probleemoplossing

FAQ's (veelgestelde vragen) en probleemoplossende informatie bekijken.

SupportCenter app - Verbruiksartikelen

Verbruiksartikelen

Controleer het huidige inkt/tonerniveau van uw cartridges en bestel er nieuwe indien nodig. Ga na of uw verbruiksartikelen originele Brother producten zijn en ontdek hoe u ze kunt recycleren.

SupportCenter app - Status van uw toestel

Apparaatstatus/informatie

De netwerkstatus, het serienummer en het huidige inkt/tonerniveau van uw toestel opvragen.

SupportCenter app - Contact

Contact

Bevat de contactgegevens van de klantenservice van Brother.

SupportCenter app - QR Code Reader

QR Code Reader

QR- en datamatrixcodes scannen die aan uw Brother-producten of -handleidingen zijn toegekend om meer informatie te verkrijgen.

Waar vind ik de app?

U kunt de SupportCenter app downloaden in de Google Play Store (voor Android 4.0 of recenter) of in de Apple App Store (voor iOS 7.0 of recenter).

SupportCenter app - Google Play Store

Voor Android

Download de app in de Google Play Store.

SupportCenter app - Apple App Store

Voor iOS

Download de app in de Apple App Store.

Welke producten worden ondersteund?

De SupportCenter app is compatibel met de volgende productcategorieën:

• Inkjet all-in-ones
    • Zwart-wit laserprinters & all-in-ones
    • Kleurenlaserprinters & all-in-ones
    • Mobiele printers
    • Labelprinters
    • Scanners
    • Stampcreator

Voor enkele producten zijn sommige functies beperkt beschikbaar. Bij functies die niet beschikbaar zijn voor een geselecteerd product, wordt het pictogram weergegeven in grijs.