1. Home
  2. Support
  3. SupportCenter app
Information

Welke informatie vind ik via de SupportCenter app?

De Brother SupportCenter app biedt u via een gebruiksvriendelijke interface een overzicht met alle essentiële informatie over uw Brother product. Vindt u u niet wat u zoekt? Met één klik komt u in contact met onze deskundige helpdesk.

Via de app heeft u alvast toegang tot:

Product Configuration

Productconfiguratie

Volg instructievideo's over de configuratie van uw product.

Product Configuration

Installatiegidsen en handleidingen

Ga naar de snelle installatiegidsen en de gebruikershandleiding voor uw product.

FAQ

FAQ's en probleemoplossing

Hulp nodig? Raadpleeg de veelgestelde vragen en de rubriek probleemoplossing.

Supplies

Verbruiksartikelen

Vind alle informatie over het aanvullen van inkt of toner voor uw product en het recyclen van oude cartridges.

Device Status

Apparaatstatus en informatie

Bekijk hier de netwerkstatus en uw serienummer en volg het niveau van uw Brother-benodigdheden.

Contact

Contact

In dit gedeelte kunt u rechtstreeks contact opnemen met het Brother-team voor ondersteuning en assistentie.

QR Code Reader

QR-codelezer

Scan vanuit de applicatie de QR- of datamatrixcodes die aan Brother-producten of handleidingen zijn toegewezen voor meer informatie.

Waar vind ik de app?

U kunt de SupportCenter app downloaden in de Google Play Store (voor Android 4.0 of recenter) of in de Apple App Store (voor iOS 7.0 of recenter).

Google Play Store

Voor Android

Download de app in de Google Play Store.

SupportCenter app - Apple App Store

Voor iOS

Download de app in de Apple App Store.

Welke producten worden ondersteund?

De SupportCenter app is compatibel met de volgende productcategorieën:

• Inkjet printers & all-in-ones
  • Zwart-wit laserprinters & all-in-ones
  • Kleurenlaserprinters & all-in-ones
  • Mobiele printers
  • Labelprinters
  • Scanners
  • Stempelmaker (Stampcreator)

Voor enkele producten zijn sommige functies beperkt beschikbaar. Bij functies die niet beschikbaar zijn voor een geselecteerd product, wordt het pictogram weergegeven in grijs.