1. Home
  2. Support
  3. Service-uitbreidingen

Print tot 5 jaar zonder zorgen met onze On Site service

Brother biedt minstens 2 jaar garantie op al haar toestellen. Wenst u meer gemoedsrust, dan kunt u de standaard garantie uitbreiden naar een hoger serviceniveau. Na de eenmalige aankoop van een service pack, krijgt u instant deskundige service gedurende de looptijd van uw service pack (3 of 5 jaar), óf gedurende de levensduur van het toestel.

In geval van een storing zal onze vakbekwame helpdesk u eerst proberen telefonisch bij te staan en het probleem te verhelpen. Lukt het niet, dan komt een gespecialiseerde servicetechnicus van Brother het toestel op locatie herstellen.

Inkjet Service Pack

Inkjet printers & all in ones

Producten & levensduur

3 jaar

Mono Laser Service Pack

Mono laser printers & all in ones

Producten & levensduur

3 jaar 5 jaar

Colour LED Service Pack

Kleuren LED printers & all in ones

Producten & levensduur

3 jaar 5 jaar

Colour Laser Service Pack

Kleurenlaser printers & all in ones

Producten & levensduur

3 jaar 5 jaar