WT-320CL toneropvangbak

Levensduur van 50.000 pagina's

25,03 € incl. btw

20,69 € excl. btw

Beschikbaar

Levering binnen de twee werkdagen
+
Zoek een verdeler

Levensduur van 50.000 pagina's

Origineel Brother toneropvangbakje van hoge kwaliteit

Garandeert de bete prestaties van uw laserprinter

Productinformatie

WT320CL_main

  • Levensduur van 50.000 pagina's
  • Origineel Brother toneropvangbakje van hoge kwaliteit
  • Garandeert de bete prestaties van uw laserprinter

Productomschrijving

Deze originele Brother WT-320CL toner opvangbak is geschikt voor gebruik met een enorm scala aan Brother laserprinters. De WT-320CL helpt u om uw printer probleemloos te onderhouden en is zo ontworpen dat uw documenten snel, efficiënt en compleet vlekkeloos uit de printer rollen.

Compatibele modellen

Toon meer +
Toon minder -
Toon meer +
Toon minder -

Meer voordelen

Deze originele WT-320CL toner opvangbak is essentieel op kantoor als u de levensduur van uw printer wil verlengen en ervoor wil zorgen dat u keer op keer hoogwaardige documenten blijft leveren.

De WT-320CL vangt alle overtollige toner op die zich in de machine ophoopt, zodat u deze gemakkelijk en zonder geknoei, rotzooi of gedoe kunt verwijderen. Hierdoor blijven uw afdrukken scherp en vrij van spatten én kunt u rekenen op de professionele resultaten die u van Brother mag verwachten.

Met een bedrijfscyclus van 50.000 pagina's biedt deze vervangende opvangbak tonercartridge een duurzame en betrouwbare oplossing, die uw dagelijkse printeronderhoud veel makkelijker maakt.

Gratis recyclage

Recycleer gratis uw gebruikte Brother cartridges

Bij Brother draait alles om milieuverantwoord ondernemen. We stimuleren de kringloopeconomie door 100% recycleerbare producten op de markt te brengen. Ook u kunt uw steentje bijdragen!

Brother biedt u de keuze uit een aantal programma's om gratis en makkelijk uw gebruikte toners, inktpatronen en printers te recycleren. Met een minimum aan inspanningen helpt u ons om onze impact op het milieu te verlagen.

 

Gratis recycleren

Terug naar boven