BP-60MA3 mat A3 papier

Pack van 25 vellen van 145 g/m²

14,39 € incl. btw

11,89 € excl. btw

Beschikbaar

Levering binnen de twee werkdagen
+
Zoek een verdeler

Pack bevat 25 vellen

Origineel kwaliteitsproduct van Brother

Zorgt ervoor dat uw documenten er piekfijn uitzien

Productinformatie

BP60MA3_main

  • Pack bevat 25 vellen
  • Origineel kwaliteitsproduct van Brother
  • Zorgt ervoor dat uw documenten er piekfijn uitzien

Productomschrijving

Dit originele BP60MA3 A3 Mat Inkjetpapier is vakkundig ontworpen om in harmonie met uw Brother printer te werken en zorgt ervoor dat uw documenten helder en net worden gekopieerd. Het resultaat? Een eindproduct waarmee u vast en zeker indruk maakt.

Compatibele modellen

Toon meer +
Toon minder -

Meer voordelen

Kies dit BP60MA3 A3 Mat Inkjetpapier wanneer u zeker wil zijn van kristalheldere documenten.

Dit BP60MA3 papier met aantrekkelijke matte afwerking is ideaal voor het afdrukken van lijsten en posters en is perfect compatibel met uw Brother printer, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over vlekken of andere afdrukproblemen.

Aangezien dit BP60MA3 papier een origineel product van Brother is, kunt u er zeker van zijn dat dit zorgvuldig ontworpen en vakkundig uitgekiend is om u de best mogelijke resultaten te leveren. Waarom een risico nemen met goedkopere, merkloze producten die kunnen leiden tot een inferieur eindproduct wanneer u op ons kunt rekenen voor de hoogst mogelijke kwaliteit, keer op keer?

Gratis recyclage

Recycleer gratis je gebruikte Brother cartridges

Bij Brother draait alles om milieuverantwoord ondernemen. We stimuleren de kringloopeconomie door 100% recycleerbare producten op de markt te brengen. Ook jij kan je steentje bijdragen!

Brother biedt je de keuze uit een aantal programma's om gratis en makkelijk je gebruikte toners, inktpatronen en printers te recycleren. Met een minimum aan inspanningen help je ons om onze impact op het milieu te verlagen.

 

Gratis recycleren

Terug naar boven