LC-127XLBKBP2 inktpatronen pack - 2x zwart

Print tot 1.200 pagina's per cartridge

80,94 € incl. btw

66,89 € excl. btw

Beschikbaar

Levering binnen de twee werkdagen
+
Zoek een verdeler

Print 1.200 pagina's (x2) in overeenstemming met ISO/IEC 24711

Originele Brother inktpatronen van hoge kwaliteit

Voorkomt verspilling zodat u papier, tijd en geld bespaart

Productinformatie

LC127XLBKBP2_main

  • Print 1.200 pagina's (x2) in overeenstemming met ISO/IEC 24711
  • Originele Brother inktpatronen van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling zodat u papier, tijd en geld bespaart

Productomschrijving

Kies voor originele Brother inktpatronen om afdrukresultaten met een uitzonderlijke kwaliteit te bekomen, afdruk na afdruk. Waarom zou u het risico op afdrukproblemen nemen door compatibele inktcartridges te kopen wanneer u met een original Brother cartridge zeker bent dat uw printer optimaal werkt?

Meer voordelen

Handig multipack

Bespaar dankzij een voordeelverpakking

Gegarandeerde betrouwbaarheid en kwaliteit

Innobella, een garantie op kwaliteit en betrouwbaarheid

Dankzij de "Innobella" technologie van Brother maken uw fotoafdrukken nog meer indruk met spectaculaire kleuren. Brother Innobella inkt bevat zorgvuldig geselecteerde chemische componenten om verstopping van de printkop te voorkomen en daardoor een soepelere werking te garanderen. Dit garandeert de betrouwbaarheid en duurzaamheid van uw Brother printer.

Duurzame kwaliteit

Inktpatronen getest op duurzaamheid

Brother Innobella papier en inkt zijn bestand tegen licht en ozon, dus langdurige blootstelling heeft geen invloed op de kwaliteit van uw afdrukken. Met originele Brother inktpatronen krijgt u een professionele afwerking!

Optimale prestaties

Krijg optimale prestaties van uw inkjet printer

Brother inktpatronen zijn ontworpen om in perfecte harmonie te werken met onze apparatuur en bieden een superieur kwaliteitsniveau. Het gebruik van originele Brother verbruiksartikelen is de beste manier om uw investering te beschermen en de beste prestaties uit uw inkjetprinter te halen, voor gebruiksgemak en besparingen op lange termijn.

Brother at your side

Geniet van de "At your side" ondersteuning van Brother

Bij gebruik van originele Brother verbruiksartikelen is de garantie van uw printer gewaarborgd.  Brother staat "At your side" en u kunt rekenen op een uitstekende verkoopondersteuning en klantenservice, zowel voor als na aankoop van uw product.

Logo Brother Earth

Minimale impact op het milieu en gratis recyclage

Alle Brother toners zijn ontworpen met als uitgangspunt om het milieu zo min mogelijk te belasten. Daarnaast biedt Brother klanten een milieuverantwoorde manier om hun Brother producten aan het einde van de levensduur in te leveren voor recycling.

Origineel Brother inktpatroon

Controleer de authenticiteit van uw verbruiksartikelen

Originele Brother cartridges bevatten altijd een holografisch beveiligingslabel. Wees alert of er niet met de verpakking of het beveiligingslabel is geknoeid. Controleer ook of uw verbruiksartikel authentiek is door het 7-cijferige identificatienummer van het hologram-beveiligingslabel in te voeren op: go.brother/id

Recycleer gratis uw gebruikte Brother cartridges

Bij Brother draait alles om milieuverantwoord ondernemen. We stimuleren de kringloopeconomie door 100% recycleerbare producten op de markt te brengen. Ook u kunt uw steentje bijdragen!

Brother biedt u de keuze uit een aantal programma's om gratis en makkelijk uw gebruikte toners, inktpatronen en printers te recycleren. Met een minimum aan inspanningen helpt u ons om onze impact op het milieu te verlagen.

 

Gratis recycleren

5 redenen om voor originele Brother cartridges te kiezen

Het kan verleidelijk zijn om goedkope huismerk of compatibele cartridges te kopen. Toch zijn er meerdere redenen waarom originele verbruiksartikelen van Brother de beste koop zijn:

  • Elke keer een perfecte afdrukkwaliteit
  • Werken probleemloos met uw Brother printer
  • Uw printer behoudt zijn fabrieksgarantie
  • Beter voor het milieu, want recycleerbaar
  • Voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen

Meer voordelen van Brother Originals

Terug naar boven