HC-05BK inktpatroon zwart

Print 30.000 pagina's

335,07 € incl. btw

276,92 € excl. btw

Beschikbaar

Levering binnen de twee werkdagen
+
Zoek een verdeler

Print 30.000 pagina's in overeenstemming met ISO/IEC 24711

Origineel Brother inktpatroon van hoge kwaliteit

Voorkomt verspilling zodat u papier, tijd en geld bespaart

Productinformatie

hc05bk_main

  • Print 30.000 pagina's in overeenstemming met ISO/IEC 24711
  • Origineel Brother inktpatroon van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling zodat u papier, tijd en geld bespaart

Productomschrijving

Met een afdrukcapaciteit van 30.000 pagina's biedt de HC05BK zwarte inktcartridge met ultra hoge capaciteit een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Omdat hij ontwikkeld is om veel langer mee te gaan dan een standaard cartridge, gaat deze cartridge met ultra hoge capaciteit nog verder zonder verlies aan kwaliteit.

Meer voordelen

Zorg voor maximale afdrukcapaciteit met deze HC05BK zwarte inktcartridge met ultra hoge capaciteit , die naadloos met uw Brother printer samenwerkt en u keer op keer resultaten van de hoogste kwaliteit levert.

Hoewel het gebruik van goedkopere, merkloze cartridges u geld kan besparen op de korte termijn, zijn ze gewoon niet zo compatibel met uw apparaat. Die vaak inferieure producten kunnen leiden tot afdrukproblemen en zelfs schade aan uw printer berokkenen – dus waarom het risico nemen?

Door te kiezen voor deze originele HC05BK inktcartridge, zorgt u ervoor dat uw printer op zijn best blijft presteren en dat elke garantie die u hebt geldig blijft, waardoor u extra gemoedsrust krijgt.

Gratis recyclage

Recycleer gratis uw gebruikte Brother cartridges

Bij Brother draait alles om milieuverantwoord ondernemen. We stimuleren de kringloopeconomie door 100% recycleerbare producten op de markt te brengen. Ook u kunt uw steentje bijdragen!

Brother biedt u de keuze uit een aantal programma's om gratis en makkelijk uw gebruikte toners, inktpatronen en printers te recycleren. Met een minimum aan inspanningen helpt u ons om onze impact op het milieu te verlagen.

 

Gratis recycleren

Terug naar boven