DR-3000 drumeenheid

Levensduur van 20.000 pagina's

257,38 € incl. btw

212,71 € excl. btw

Neem contact op met Brother voor de laatste beschikbaarheidsinformatie.
Tijdelijk niet op voorraad Zoek een verdeler

Levensduur van 20.000 pagina's (bij 1 pagina per afdruktaak)

Originele Brother drumeenheid van hoge kwaliteit

Voorkomt verspilling zodat u papier, tijd en geld bespaart

Productinformatie

DR3000_main

  • Levensduur van 20.000 pagina's (bij 1 pagina per afdruktaak)
  • Originele Brother drumeenheid van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling zodat u papier, tijd en geld bespaart

Productomschrijving

Deze originele Brother drumeenheid werd door experts ontworpen voor gebruik met uw Brother laserprinter. De DR-3000 drum zorgt ervoor dat uw printer resultaten van de hoogste kwaliteit blijft leveren, zodat uw belangrijke documenten afgedrukt worden met de helderheid die zij verdienen.

Meer voordelen

Zorg ervoor dat uw Brother printer de uitzonderlijke resultaten blijft leveren die u gewend bent door te kiezen voor een DR-3000 drumeenheid.

Er zijn misschien goedkopere vervangopties elders online verkrijgbaar, maar alleen een originele DR-3000 drum unit garandeert dat uw printer optimaal blijft presteren qua snelheid en functionaliteit.

Onthoud dat het gebruiken van Brother accessoires de enige manier is om zeker te zijn dat uw printer optimale afdrukresultaten behaalt en dat alle garanties die u heeft geldig blijven.

Bestel dus vandaag nog de DR-3000 printer drum van Brother – ontworpen om uw Brother printer optimaal te laten werken en u op de lange termijn een betere prijs-kwaliteitverhouding te bieden.

Gratis recyclage

Recycleer gratis uw gebruikte Brother cartridges

Bij Brother draait alles om milieuverantwoord ondernemen. We stimuleren de kringloopeconomie door 100% recycleerbare producten op de markt te brengen. Ook u kunt uw steentje bijdragen!

Brother biedt u de keuze uit een aantal programma's om gratis en makkelijk uw gebruikte toners, inktpatronen en printers te recycleren. Met een minimum aan inspanningen helpt u ons om onze impact op het milieu te verlagen.

 

Gratis recycleren

Terug naar boven