BU-220CL riemeenheid

Levensduur van 50.000 pagina's

133,23 € incl. btw

110,11 € excl. btw

Beschikbaar

Levering binnen de twee werkdagen
+
Zoek een verdeler

Levensduur van 50.000 pagina's

Originele Brother riemeenheid van hoge kwaliteit

Garandeert de beste afdrukprestaties van uw laserprinter

Productinformatie

BU220CL_main

  • Levensduur van 50.000 pagina's
  • Originele Brother riemeenheid van hoge kwaliteit
  • Garandeert de beste afdrukprestaties van uw laserprinter

Productomschrijving

Deze originele Brother BU-220CL riem is compatibel met een groot aantal van onze Brother laserprinters. De riemeenheid zorgt ervoor dat uw professionele documenten snel, nauwkeurig en efficiënt worden geprint en draagt bij tot een probleemloos onderhoud van de printer.

Meer voordelen

Deze originele BU-220CL riemeenheid is essentieel op kantoor als u de levensduur van uw printer wil verlengen en ervoor wil zorgen dat u keer op keer hoogwaardige documenten blijft leveren.

De BU-220CL zorgt ervoor dat uw toner goed wordt verdeeld binnenin uw laserprinter, zodat teksten en afbeeldingen correct en haarscherp op uw afgedrukte document worden gekopieerd. De riem is eenvoudig en snel te installeren en is cruciaal voor uw printer om de professionele resultaten te behalen die u van Brother mag verwachten.

Met een bedrijfscyclus van 50.000 pagina's biedt deze riemeenheid een duurzame en betrouwbare oplossing en maakt hij uw dagelijkse printeronderhoud veel makkelijker.

Gratis recyclage

Recycleer gratis je gebruikte Brother cartridges

Bij Brother draait alles om milieuverantwoord ondernemen. We stimuleren de kringloopeconomie door 100% recycleerbare producten op de markt te brengen. Ook jij kan je steentje bijdragen!

Brother biedt je de keuze uit een aantal programma's om gratis en makkelijk je gebruikte toners, inktpatronen en printers te recycleren. Met een minimum aan inspanningen help je ons om onze impact op het milieu te verlagen.

 

Gratis recycleren

Terug naar boven