DK-44605 doorlopende rol verwijderbaar geel papier 62mm

Doorlopende labelrol met verwijderbaar papier van 62 mm breed en 30,48 m lang. Zwart tekst op gele achtergrond.

28,98 € incl. btw

23,95 € excl. btw

Beschikbaar

Levering binnen de twee werkdagen
+
Zoek een verdeler

Originele Brother labelrol van hoge kwaliteit

62mm breed, 30,48m lang; kies de gewenste lengte

Geschikt voor QL labelprinters

Productinformatie

DK44605 and Roll

  • Originele Brother labelrol van hoge kwaliteit
  • 62mm breed, 30,48m lang; kies de gewenste lengte
  • Geschikt voor QL labelprinters

Productomschrijving

Of u nu labels voor enveloppen, folders of voor op uw schappen maakt, geniet van de flexibiliteit om labels van elk lengte op maat te creëren. De DK-44605 verwijderbare doorlopende labeltape zorgt dankzij zijn sterke lijmlaag voor permanente kleefkracht, waardoor u er thuis en op kantoor handig gebruik van kunt maken.

Compatibele modellen

Toon meer +
Toon minder -
Toon meer +
Toon minder -

Meer voordelen

De DK-44605 is perfect voor het produceren van labels voor folders, enveloppen of zelfs bordjes op de schappen, waardoor u de flexibiliteit heeft om elk soort label te creëren. Deze verwijderbare doorlopende papiertape is vakkundig ontworpen om aan al uw labelwensen te voldoen. Hierdoor kunt u labels van alle groottes maken door de tape zelf op lengte te snijden.

U kunt de organisatie thuis en op het werk aanzienlijk verbeteren dankzij het veelzijdige ontwerp van de originele DK-44605-tape zwart op geel. Met een sterke lijmlaag die een permanente kleefkracht biedt, is de DK-44605 uitvoerig door Brother getest om u een zo duurzaam en betrouwbaar mogelijke kwaliteit te bieden.

Door te kiezen voor de originele Brother DK-44605 labelrol navulling, zorgt u ervoor dat uw machine optimaal blijft presteren en u resultaten behaalt die haarscherp zijn en blijven.

Terug naar boven