DK-11240

Barcodelabels

45,15 € incl. btw

37,31 € excl. btw

Originele Brother labelrol van hoge kwaliteit

600 voorgesneden labels per rol

Geschikt voor QL labelprinters

Productinformatie

DK11241 and Roll

  • Originele Brother labelrol van hoge kwaliteit
  • 600 voorgesneden labels per rol
  • Geschikt voor QL labelprinters

Productomschrijving

Deze originele Brother zwart op wit DK-11240 labels komen goed van pas bij de meest uiteenlopende algemene labelingwensen. De voorgesneden barcodelabels zijn geschikt voor thuis en op kantoor en zijn ideaal om bijvoorbeeld uw logo's, barcodes, bezoekerspasjes of vervoersdocumenten weer te geven.

Meer voordelen

De Brother DK-11240 labels komen goed van pas bij al uw algemene labelingwensen. Deze rol met 600 labels van 102 mm x 51 mm wordt vaak gebruikt voor briefwisseling en administratieve doeleinden, ideaal voor zowel thuis als op kantoor.

Reken op professionele resultaten met deze voorgesneden barcodelabels , die geschikt zijn om bijvoorbeeld uw logo's, barcodes, bezoekerspasjes of vervoersdocumenten weer te geven. De DK-11240 navulling wordt volgens hoge specificaties gemaakt en is geschikt voor gebruik met een brede waaier aan Brother QL-printers.

Door voor de Brother DK-11240 labelrol zwart op wit te kiezen, zorgt u ervoor dat uw machine optimaal blijft presteren en dat u resultaten behaalt die haarscherp zijn en blijven.

Met de DK-11240 weet u zeker dat uw labels blijven kleven en langer leesbaar blijven.

Terug naar boven