TZe-SE4 veiligheidstape 18mm

Zwarte tekst op wit veiligheidslabel. Bescherm uw apparatuur tegen diefstal en vervalsing. Deze labels laten een dambordpatroon achter als ze worden verwijderd en kunnen niet opnieuw worden aangebracht.

41,95 € incl. btw

34,67 € excl. btw

Beschikbaar

Levering binnen de twee werkdagen
+
Zoek een verdeler

18mm breed, 8m lang

Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit

Zorgt voor duurzame, makkelijk leesbare resultaten

Productinformatie

TZeSE4_main

  • 18mm breed, 8m lang
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Zorgt voor duurzame, makkelijk leesbare resultaten

Productomschrijving

Bescherm uzelf tegen diefstal en vervalsing met de originele Brother TZe-SE4 labeltape. Deze TZe-SE4-veiligheidstape is vakkundig ontwikkeld om u wat meer gemoedsrust te geven en waarschuwt u wanneer er geknoeid is met uw apparatuur. Compatibel met P-touch printers met het TZ- of TZe-logo op de behuizing van de tapecassette.

Compatibele modellen

Toon meer +
Toon minder -

Meer voordelen

De originele Brother TZe-SE4 veiligheidslabeltape zwart op wit is vakkundig ontwikkeld om u wat meer gemoedsrust te geven en helpt u uw apparatuur te beschermen tegen diefstal en vervalsing.

Deze gelamineerde tape is ideaal voor het maken van elektrische veiligheidstest-labels en zorgt ervoor dat uw label niet kan worden verwijderd van een bepaalde plek en elders kan worden aangebracht. Zodra de verzegelde TZe-SE4 tape is afgepeld, laat het label een dambordpatroon na en wordt de afdruk vernietigd, waardoor het label niet opnieuw kan worden aangebracht.

Misschien moet u vertrouwelijke informatie beschermen die is opgeslagen in dozen en dossiermappen. De TZe-SE4 waarschuwt u als er met de tape is geknoeid. Zo weet u of beveiligde informatie in gevaar is gebracht. TZe cassettes zijn snel en eenvoudig te installeren. U weet dus zeker dat uw P-touch apparaat aan al uw etiketteringseisen voldoet. Door voor een originele TZe-SE4 labeltape van Brother te kiezen, zorgt u ervoor dat uw apparaat optimaal blijft presteren en u resultaten blijft behalen die haarscherp, leesbaar een duurzaam zijn.

Deze zwart op wit vervangende TZe-SE4 labeltape is door Brother grondig getest om zo duurzaam en betrouwbaar mogelijk te zijn.

Terug naar boven