TZe-RM54 satijnen lint 24mm

Gouden tekst op muntgroen lint. Ideaal voor hobbyprojecten of om een persoonlijke touch toe te voegen aan uw geschenken voor familie en vrienden.

16,61 € incl. btw

13,73 € excl. btw

Beschikbaar

Levering binnen de twee werkdagen
+
Zoek een verdeler

24mm breed, 4m lang

Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit

Zorgt voor duurzame, makkelijk leesbare resultaten

Productinformatie

Brother TZe-RM54 satin ribbon tape cassette - gold on mint green - new born baby photo album with the name and date of birth of the baby

  • 24mm breed, 4m lang
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Zorgt voor duurzame, makkelijk leesbare resultaten

Productomschrijving

Zorg voor een vleugje magie en voeg iets persoonlijks toe aan cadeaus, kaarten en knutselwerkjes, met het originele Brother TZe-RM54 cadeaulint. Met de TZe-RM54 kunt u rekenen op een snel en betrouwbaar resultaat, en scherp en professioneel drukwerk. Compatibel met P-touch labelprinters met het TZ- of TZe-logo op de behuizing van de tapecassette.

Compatibele modellen

Toon meer +
Toon minder -

Meer voordelen

Gebruik de TZe-RM54 samen met uw P-touch printer om uw beste wensen over te maken aan uw dierbaren voor speciale gelegenheden. Zorg voor een vleugje magie en voeg iets persoonlijks toe aan cadeaus, kaarten en knutselwerkjes, met het originele Brother TZe-RM54 cadeaulint.

Met de TZe-RM54 geniet u van een snel en betrouwbaar resultaat, en scherp en professioneel drukwerk. De prachtige goud op roze Brother TZe-RM54 labeltape zorgt gegarandeerd voor hoogwaardige labels.

Met zijn luxueuze glanzende afwerking is dit niet-klevende lint uit textiel perfect om cadeautjes te verpakken en knutselwerkjes mee te maken.

Terug naar boven