TZe-M931 labeltape 12mm

Zwarte tekst op mat metallic zilveren label. Deze labels hebben een minder glanzende / reflecterende toplaag.

22,93 € incl. btw

18,95 € excl. btw

Beschikbaar

Levering binnen de twee werkdagen
+
Zoek een verdeler

12mm breed, 8m lang

Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit

Zorgt voor duurzame, makkelijk leesbare resultaten

Productinformatie

TZeM931_main

  • 12mm breed, 8m lang
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Zorgt voor duurzame, makkelijk leesbare resultaten

Productomschrijving

Het veelzijdige zwart op mat zilver ontwerp van de TZe-M931 maakt deze labeltape perfect voor het creëren van opvallende markeringen om belangrijke informatie weer te geven bij elektrische veiligheidstesten en op eigendomslabels. Deze vakkundig ontworpen gelamineerde tape navulling is geschikt voor gebruik binnen en buiten. Compatibel met P-touch labelprinters met het TZ- of TZe-logo op de behuizing van de tapecassette.

Compatibele modellen

Toon meer +
Toon minder -

Meer voordelen

TZe-M931 labeltape is door Brother grondig getest om een zo duurzaam en betrouwbaar mogelijk resultaat te leveren.

Deze 12 mm zwart op metallic mat zilveren labeltape cassette is perfect voor het creëren van labels om apparatuur die in uw organisatie als activa staat gelogd, aan te duiden. Tevens is de tape ideaal om bij elektrische veiligheidstesten aan te geven wanneer de laatste test was en wanneer de volgende plaats moet vinden.

Met zijn waterdicht ontwerp, een lijmlaag die op vrijwel alle oppervlakken plakt en anti-vervagingstechnologie, blijft uw tape en uw tekst zeker intact onder de zwaarste omstandigheden.

En omdat de gelamineerde bovenlaag van de TZe-M931 een matte afwerking heeft, is er geen risico op een slecht leesbare tekst door schittering.

Door voor de originele Brother TZe-M931 labeltape te kiezen, zorgt u ervoor dat uw P-touch labelprinter u resultaten blijft leveren die helder, goed leesbaar en duurzaam zijn.

Terug naar boven