TZe-FX261 flexibele labeltape 36mm

Zwarte tekst op flexibel wit label. Geschikt voor het markeren van draden, kabels, PVC-buizen en andere gebogen oppervlakken met een kleine diameter.

39,85 € incl. btw

32,93 € excl. btw

Beschikbaar

Levering binnen de twee werkdagen
+
Zoek een verdeler

36mm breed, 8m lang

Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit

Zorgt voor duurzame, makkelijk leesbare resultaten

Productinformatie

TZeFX261_main

  • 36mm breed, 8m lang
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Zorgt voor duurzame, makkelijk leesbare resultaten

Productomschrijving

De speciale lijmlaag op de Brother TZe-FX261 flexibele labeltape zwart op wit is ideaal voor het creˆren van identificatielabels voor kabels, leidingen, pvc-buizen en alle cilindervormige items, waardoor uw belangrijke etiketten langer vast blijven zitten. Compatibel met P-touch labelprinters met het TZ- of TZe-logo op de behuizing van de tapecassette.

Compatibele modellen

Toon meer +
Toon minder -

Meer voordelen

Deze 36 mm TZe-FX261 labeltape is ontworpen met name voor gebruik bij het identificeren van kabels en vezel, en is door Brother uitvoerig getest om te zorgen dat u snel en efficiënt ID-labels kunt afdrukken.

Met zijn speciaal ontwikkelde lijmlaag waarmee u labels gemakkelijk op kabels, pvc-buizen of ander cilindervormige voorwerpen kunt plaatsen, is de Brother TZe-FX261 labeltape zwart op wit ook geschikt voor gebruik op sterk gebogen oppervlakken zoals leidingen en pijpen. Uw label kan herhaaldelijk om de kabel worden gewikkeld, of als vlaggetje aan elkaar worden geplakt.

Onze vervangende gelamineerde labels zijn compatibel met een breed assortiment aan Brother P-touch labelprinters, zijn ontwikkeld om lang mee te gaan en zijn bestand tegen extreme temperaturen, zonlicht, water, chemicaliën en slijtage.

Terug naar boven