TZe-FX241 flexibele labeltape 18mm

Zwarte tekst op flexibel wit label. Geschikt voor het markeren van draden, kabels, PVC-buizen en andere gebogen oppervlakken met een kleine diameter.

27,21 € incl. btw

22,49 € excl. btw

Beschikbaar

Levering binnen de twee werkdagen
+
Zoek een verdeler

18mm breed, 8m lang

Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit

Zorgt voor duurzame, makkelijk leesbare resultaten

Productinformatie

TZeFX241_main

  • 18mm breed, 8m lang
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Zorgt voor duurzame, makkelijk leesbare resultaten

Productomschrijving

De speciale lijmlaag op de Brother TZe-FX241 flexibele labeltape zwart op wit is ideaal voor het creˆren van identificatielabels voor kabels, leidingen, pvc-buizen en alle cilindervormige items, waardoor uw belangrijke etiketten langer vast blijven zitten. Compatibel met P-touch labelprinters met het TZ- of TZe-logo op de behuizing van de tapecassette.

Compatibele modellen

Toon meer +
Toon minder -

Meer voordelen

Deze 18 mm TZe-FX241 labeltape is ontworpen met name voor gebruik bij het identificeren van kabels en vezel, en is door Brother uitvoerig getest om te zorgen dat u snel en efficiënt ID-labels kunt afdrukken.

Met zijn speciaal ontwikkelde lijmlaag waarmee u labels gemakkelijk op kabels, pvc-buizen of ander cilindervormige voorwerpen kunt plaatsen, is de Brother TZe-FX241 labeltape zwart op wit ook geschikt voor gebruik op sterk gebogen oppervlakken zoals leidingen en pijpen. Uw label kan herhaaldelijk om de kabel worden gewikkeld, of als vlaggetje aan elkaar worden geplakt.

Onze vervangende gelamineerde labels zijn compatibel met een breed assortiment aan Brother P-touch labelprinters, zijn ontwikkeld om lang mee te gaan en zijn bestand tegen extreme temperaturen, zonlicht, water, chemicaliën en slijtage.

Terug naar boven