TZe-FA3 textiel labeltape 12mm

Blauwe tekst op wit textiellabel. Voor het labelen van katoen, linnen of polyester kleding. Het label wordt aangebracht met een strijkijzer.

19,12 € incl. btw

15,80 € excl. btw

Beschikbaar

Levering binnen de twee werkdagen
+
Zoek een verdeler

12mm breed, 3m lang

Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit

Zorgt voor duurzame, makkelijk leesbare resultaten

Productinformatie

TZeFA3_main

  • 12mm breed, 3m lang
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Zorgt voor duurzame, makkelijk leesbare resultaten

Productomschrijving

Weet steevast welke kleding van uw kind is door deze duidelijk te labelen met de handige TZe-FA3 opstrijkbare textieltape 12 mm. Met deze originele Brother TZe-FA3 tape bent u er zeker van dat deze na elke wasbeurt blijft zitten. Bovendien zorgt het blauw op witte ontwerp ervoor dat uw labels bijzonder makkelijk te lezen zijn. Compatibel met P-touch labelprinters met het TZ- of TZe-logo op de behuizing van de tapecassette.

Compatibele modellen

Toon meer +
Toon minder -

Meer voordelen

Deze blauw op witte opstrijkbare textieltape is geschikt om katoenen kleding te labelen en is door Brother grondig getest op zijn bestendigheid tegen herhaaldelijke wasbeurten.

Deze TZe-FA3 tape bevat een speciale lijm die smelt bij blootstelling aan hitte en is eenvoudig aan te brengen op de kleding van uw kinderen. Druk gewoon de gewenste tekst af, leg de tape op het katoenen oppervlak, leg er een doek over en druk aan met een heet strijkijzer.

Door voor een originele TZe-FA3 tape van Brother te kiezen, zorgt u ervoor dat uw apparaat optimaal blijft presteren en u resultaten blijft behalen die haarscherp, leesbaar een duurzaam zijn.

Terug naar boven