TZe-B51 labeltape 24mm

Zwarte tekst op fluorescerend oranje label. Zeer opvallende labels om belangrijke informatie, veiligheidsinstructies en waarschuwingen weer te geven.

30,43 € incl. btw

25,15 € excl. btw

Beschikbaar

Levering binnen de twee werkdagen
+
Zoek een verdeler

24mm breed, 5m lang

Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit

Zorgt voor duurzame, makkelijk leesbare resultaten

Productinformatie

TZeB51_main

  • 24mm breed, 5m lang
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Zorgt voor duurzame, makkelijk leesbare resultaten

Productomschrijving

Deze originele Brother TZe-B51 zwart op fluorescerend oranje labeltape is perfect om opvallende labels te creêren en om belangrijke informatie weer te geven, waarschuwingsborden te maken of specialistisch apparatuur te categoriseren. Door de TZe-B51 te gebruiken, kunt u ervoor zorgen dat belangrijke items snel herkenbaar zijn in geval van calamiteiten. Compatibel met P-touch labelprinters met het TZ- of TZe-logo op de behuizing van de tapecassette.

Compatibele modellen

Toon meer +
Toon minder -

Meer voordelen

Deze fluorescerende, zeer goed zichtbare tape is ideaal om belangrijke informatie weer te geven, waarschuwingsborden te maken of om aan te geven waar men specialistisch uitrusting kan vinden in geval van een calamiteit.

De vervangende TZe-B51 labeltape is door Brother grondig getest om zo duurzaam en betrouwbaar mogelijk te zijn.

Door de Brother TZe-B51 zwart op fluorescerend oranje labeltape te gebruiken, hoeft u zich geen zorgen te maken over tekstvervaging dankzij onze gepatenteerde lamineertechnologie, die ontworpen is om extreme temperaturen, water, zonlicht en slijtage te weerstaan.

Wanneer u originele Brother TZe-B51 labeltape kiest, zorgt u er ook voor dat uw P-touch apparaat optimaal blijft presteren en u resultaten geeft die helder, goed leesbaar en duurzaam zijn.

Terug naar boven