HGe-151V5 high grade labels 24mm

Tape van 8 m lang om uiterst kwalitatieve labels van 24 mm breed te printen. Zwarte tekst op transparante achtergrond.

110,53 € incl. btw

91,35 € excl. btw

Beschikbaar

Levering binnen de twee werkdagen
+
Zoek een verdeler

24mm breed, 8m lang

Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit

Zorgt voor duurzame, makkelijk leesbare resultaten

Productinformatie

HGE151V5_main

  • 24mm breed, 8m lang
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Zorgt voor duurzame, makkelijk leesbare resultaten

Productomschrijving

De Brother hoogwaardige HGe-151V5 labeltape biedt zowel een hoge resolutie als een hoge afdruksnelheid, waardoor dit de perfecte tool is voor sectoren die zo snel mogelijk grote hoeveelheden labels moeten kunnen afdrukken.

Compatibele modellen

Toon meer +
Toon minder -

Meer voordelen

Deze zwart op transparant HGe-151V5 labeltape is uitgerust met dezelfde kenmerken als de standaard TZ gelamineerde tape en is door Brother grondig getest om een zo duurzaam en betrouwbaar mogelijk resultaat te leveren.

De tape is speciaal ontworpen om zowel een hoge resolutie als een hoge afdruksnelheid te bieden, waardoor dit de perfecte tool is voor sectoren die snel grote hoeveelheden moeten afdrukken.

Deze zelfklevende gelamineerde labels zijn ontwikkeld om extreme temperaturen te kunnen weerstaan en zijn bestand tegen chemicaliën, wrijving, zonlicht en onderdompeling in water, waardoor ze zowel binnen en buiten gebruikt kunnen worden.

Door voor een originele HGe-151V5 labeltape van Brother te kiezen, zorgt u ervoor dat uw apparaat optimaal blijft presteren en u resultaten blijft behalen die haarscherp, leesbaar een duurzaam zijn.

Terug naar boven