Artikel toegevoegd
  1. Home Brother
  2. Business solutions
  3. Brother upgrades
  4. Secure Print+
Secure Print Plus

Upgrade uw Brother printer met de Secure Print+ oplossing

Secure Print+ is ideaal voor bedrijven of organisaties die werken met privacy- of bedrijfsgevoelige informatie en niet beschikken over een geavanceerde Printmanagement oplossing met beveiligingsopties.

Om te kunnen garanderen dat deze data niet in handen valt van niet-geautoriseerde medewerkers of bezoekers, biedt Secure Print+ een relatief eenvoudige maar zeer effectieve beveiliging.

  • Uw documenten worden pas geprint wanneer u ze nodig heeft
  • Enkel geautoriseerd personeel kan afdrukken afhalen van de printer
  • Gevoelige informatie ligt niet op de printer te wachten in het zicht van iedereen

 

Download de documentatie

3 voordelen van Secure Print+ voor iedere onderneming

Card authentication

Authenticatie via NFC

Afdrukken is mogelijk via een NFC-kaart of smartphone (alleen Android). Hierdoor wordt het eenvoudig om veilig te printen binnen uw bedrijf.

Secure document printing

Automatisering van beveiligd printen

De beveiliging van uw afdrukken is geautomatiseerd. U hoeft geen handeling meer uit te voeren om uw afdrukken vrij te geven: een echte besparing.

Easy to manage

Gecontroleerd afdrukvolume

Niet-vrijgegeven afdruktaken worden automatisch verwijderd na een ingestelde duur, waardoor u de milieu-impact binnen uw bedrijf vermindert.

FAQ - Vaak gestelde vragen

Met Secure Print kunt u een NFC-kaart configureren zodat gebruikers de kaart tegen de printer kunnen houden om de afdruktaak te starten vanaf een specifieke printer. Het is ook mogelijk om individuele gebruikersprofielen aan te maken die toegang geven tot alle of sommige functies van de printer.

Vul het contactformulier in en een van onze experten neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Ja, uw gegevens worden tijdelijk opgeslagen in het geheugen van de printer totdat uw document wordt afgedrukt. Wanneer het afdrukken is voltooid, worden de gegevens verwijderd.
De bewaartijd van uw gegevens op de printer is afhankelijk van uw specifieke behoeften. Als uw gegevens langer worden bewaard dan de opgegeven tijd, worden ze automatisch verwijderd voor uw veiligheid.
U kunt tot 200 gebruikers toevoegen.

De Secure Print+ firmware wordt geactiveerd op uw printer.

Besturingssysteem client - Windows 7®, Windows 8.1®, Windows® 10

Besturingssysteem server - Windows Server® 2008 R2, Windows Server® 2012, Windows Server® 2012 R2, Windows Server® 2016

Contact

Een vraag? Het Brother Solutions team helpt u graag verder.

Ontdek de Brother Upgrades, onze optionele oplossingen voor uw product