Artikel toegevoegd

De Mobile Cable Label Tool app van Brother

Gebruik de Mobile Cable Label Tool app van Brother om met je smartphone labels te printen waarmee je efficiënt kabels identificeert.

Selecteer een van de vele voorgedefinieerde templates, voer je tekst in en print het label draadloos naar een compatibele labelprinter als de PT-E550WVP of PT-P750TDI.

Mobile Cable Label Tool

Download de Mobile Cable Label Tool app

De app is beschikbaar in de App Store (iOS) en in de Google Play Store (Android).

Templates

Groot aanbod aan sjablonen om efficiënt te labelen

De app bevat veel courante sjablonen voor het identificeren van netwerkapparatuur. Niet alleen versnelt dit het maken van labels aanzienlijk, maar ook de kans op fouten wordt kleiner, zoals het afdrukken van labels op de verkeerde lengte.

  • kabelwikkel- en kabelvlaglabels
  • schermfolies, naamplaatjes en toepassingen met een enkele poort
  • patchpanelen
  • punchblokken

Customised labels

Maak labels volledig op maat

 

Als de standaard sjablonen niet aan uw behoeften voldoen, kunt u met de optie voor algemene labels in alle vrijheid gepersonaliseerde labels op aanvraag maken door tekst, symbolen, afbeeldingen, barcodes en kaders aan uw lay-out toe te voegen.

Replace laptop

Ruil uw laptop in voor een smartphone

 

In plaats van een grote laptop mee te nemen, kunt u de Brother Mobile Cable Label Tool app gebruiken om uw labels te ontwerpen en via Wi-Fi verbinding te maken met uw P-touch labelprinter. Een apparaat minder waar u zich zorgen over hoeft te maken.

Onsite printing

Print uw duurzame labels ter plaatse

 

Door uw labels te printen op de werklocatie, kan de taak volgens plan worden voltooid. U hoeft niet te wachten op voorgedrukte labels die van een andere locatie worden verzonden of geleverd.

Ontdek onze printers voor de organisatie van netwerkinstallaties