Artikel toegevoegd
  1. Home Brother
  2. Business solutions
  3. Managed Print Services
  4. Voordelen
  5. Efficiënter werken

Uw onderneming kan aanzienlijk besparen op de afdrukkosten

Time

U verliest uw kostbare tijd aan het beheer van uw printerpark

U zou nog verbaasd zijn hoeveel tijd uw werknemers besteden aan printergerelateerde taken. Dat is frustrerend, zowel voor hen als voor uw onderneming, want tijd is kostbaar.

Het proces van printen, scannen, kopiëren of faxen van documenten verloopt trager op oude hardware of slecht geconfigureerde software - en dat is nog maar het begin. Er gaat ook tijd verloren aan het oplossen van apparaatstoringen en het bestellen en vervangen van inktpatronen en toners.

De Managed Print Services van Brother identificeren dergelijke problemen en automatiseren een groot deel van het afdrukproces. Dit geeft uw medewerkers meer tijd om zich te concentreren op andere strategische initiatieven, in tegenstelling tot dagelijkse onderhoudstaken.

Optimalisatie van uw document workflow

Wij doen een aanbeveling op maat van iedere afdeling binnen uw organisatie, want ieder departement heeft zijn eigen afdrukbehoeften. Wij zorgen voor de juiste hardware op de juiste plaats en een optimale document workflow voor vaak terugkerende taken.

Daarnaast bekijken we ook welke werknemers mobiel kunnen printen en scannen, zodat ze van eender waar kunnen werken en zo productief mogelijk zijn.

Automatische levering van inkt en toner

Uw werknemers hoeven zich niet langer bezig te houden met het bestellen, receptioneren, bijvullen en factureren van supplies. Ook het zoeken naar de beste prijs en naar de juiste cartridges voor uw toestellen is verleden tijd.

Wij zorgen ervoor dat uw inkt- en tonercartridges automatisch worden geleverd, precies op het moment dat u ze nodig heeft. U krijgt vervolgens elke 3 of 6 maanden één factuur voor uw verbruik.