Artikel toegevoegd

Uw onderneming kan aanzienlijk besparen op de afdrukkosten

Brother MPS biedt contracten aan met een looptijd van 3, 4 of 5 jaar.
De vaste kosten zijn de huur- en servicekosten over de looptijd van het contract. De variabele kosten zijn afhankelijk van de hoeveelheid afdrukken die u maakt: u betaalt alleen voor wat er is afgedrukt. De vaste kosten zullen per kwartaal worden gefactureerd (bijvoorbeeld: 3 jaar = 12 kwartaalbetalingen). Variabele kosten zullen ieder half jaar worden gefactureerd.
Een clicktarief is de kost voor iedere pagina die wordt afgedrukt. Er is een vaste prijs voor zwart-wit pagina's en een vaste prijs voor kleurenpagina’s.
Een van de belangrijkste voordelen van Brother MPS is dat u alleen betaalt voor wat u daadwerkelijk afdrukt. Er is geen minimum aantal pagina’s vereist.
Voor Brother MPS zijn diverse kleuren- en zwart-witlaserprinters en all-in-ones met netwerkmogelijkheden beschikbaar.
Er zijn enkele PC- en netwerkvereisten. Onze erkende MPS-partners kunnen u hierbij adviseren.
Flexible payment

Hoe financiert u uw printing? Aan u de keuze.

Brother biedt u de mogelijkheid om uw toestellen aan te kopen of te huren. Daarnaast kiest u tussen een facturatie op basis van een minimum afdrukvolume of een pay-as-you-go verbruik.

Kies een formule op maat
Switch to MPS

Hoe verander ik naar MPS? Eenvoudig!

In 4 uiterst eenvoudige stappen schakelt u over op Brother MPS om uw afdrukproces te optimaliseren. Een van onze Managed Print Service partners zal u gedurende de hele weg bijstaan.

Schakel over in 4 stappen