Artikel toegevoegd
  1. Home Brother
  2. Business solutions
  3. Managed Print Services

Wat zijn Managed Print Services?

We weten dat er geen "one size fits all" oplossing bestaat om uw printomgeving te beheren. Daarom staan we aan uw zijde met onze Managed Print Services (MPS), een afdrukbeheerservice die we op maat van uw organisatie ontwerpen en implementeren.

We geven u de mogelijkheid om uw printers, scanners, faxen en kopieerapparaten te monitoren, uw afdrukkosten te verlagen, de informatiebeveiliging te verbeteren en een groot deel van het volledige printproces te automatiseren.

Wij nemen een groot deel van uw zorgen weg

Ontdek alle voordelen van Brother MPS

MPS Benefits Supplies

Automatische levering van inkt of toner

Kom nooit zonder inkt of toners te zitten op belangrijke momenten. Wij zorgen voor de bestelling, de levering en ook de recyclage van al uw verbruiksartikelen. U hoeft zelfs de telefoon niet meer op te nemen.

MPS Benefits Support

Installatie, onderhoud en support

Onze erkende Brother techniekers zorgen ervoor dat uw printers optimaal werken zodat uw werknemers hun tijd kunnen besteden aan zaken die er echt toe doen. Bovendien heeft u geen wachttijden voor herstellingen.

MPS Benefits Costs

Controle over uw uitgaven

Ons MPS webportaal biedt een gedetailleerd inzicht in uw afdrukgedrag en volledige transparantie over uw uitgaven. Met een eerlijke en eenvoudig te begrijpen facturering verlagen we uw afdrukkosten.

MPS Krëfel

Krëfel kiest voor efficiënt afdrukbeheer met Brother Managed Print Services

Krëfel is gespecialiseerd in elektronische toestellen, multimedia en keukens en biedt ook gepersonaliseerde computers aan in 75 winkels. Deze Belgische retailer heeft een omvangrijk printerpark dat al 15 jaar uit Brother-printers (700) bestaat.

Enkele jaren geleden opteerde Krëfel voor efficiënter afdrukbeheer met Brother Managed Print Services.

Meer info

Een vraag? Het Brother Solutions team helpt u graag verder.