Artikel toegevoegd
  1. Home Brother
  2. Business solutions
  3. Managed Print Services

Wat zijn Managed Print Services?

We weten dat er geen "one size fits all" oplossing bestaat om uw printomgeving te beheren. Daarom staan we aan uw zijde met onze Managed Print Services (MPS), een afdrukbeheerservice die we op maat van uw organisatie ontwerpen en implementeren.

We geven u de mogelijkheid om uw printers, scanners, faxen en kopieerapparaten te monitoren, uw afdrukkosten te verlagen, de informatiebeveiliging te verbeteren en een groot deel van het volledige printproces te automatiseren.

Costs

U betaalt te veel voor uw afdrukken. Dat verandert nu!

Een sporadische aanpak van het printerpark van uw organisatie kan leiden tot inefficiëntie op een aantal gebieden. Dankzij Brother Managed Print Services kunt u flink besparen door een aantal (verborgen) kosten te elimineren:

  • Onderhoudskosten en herstellingen
  • Bestellen en opslaan van inktpatronen en toners
  • Administratieve rompslomp
  • Hoog verbruik

Supplies

Kom nooit zonder inkt of toner te zitten en blijf altijd printen

Mocht u uitrekenen hoeveel tijd verloren gaat aan het bestellen van inktpatronen en toners, dan zou u nog opkijken. Hoe meer u print, hoe lastiger die taak wordt. Bovendien moet u ook nog plaats vrijmaken om al uw reservecartridges te stockeren. En stel dat u vergeet om tijdig nieuwe verbruiksartikelen te bestellen, dan loopt u het risico om enkele dagen te moeten wachten.

Dankzij onze Managed Print Services worden originele Brother inktpatronen en toners automatisch besteld en geleverd. De printer stuurt ons tijdig een melding wanneer een inktpatroon of toner moet worden vervangen. Wij bestellen de nodige verbruiksartikelen en leveren ze precies wanneer u ze nodig heeft. Zo hoeft u geen onnodige voorraad aan te leggen.

U blijft dus op ieder moment afdrukken en hoeft daarvoor zelfs de telefoon niet meer op te nemen. Uw printer is onze zorg.

Support

Printer stuk? U wordt meteen geholpen door onze experten

Als uw printer niet werkt, kan u belangrijke deadlines missen om die grote offerte binnen te sturen, te factureren, uw kwartaalaangifte binnen te brengen…

Onze full-service aanpak biedt een snelle respons en voortdurende ondersteuning op verbruiksartikelen zodat het risico op tijdverlies of herstellingen wordt geminimaliseerd.

Dankzij onze Managed Print Services van Brother kan u rekenen op de expertise van Brother techniekers die ervoor zorgen dat uw onderneming zo weinig mogelijk last ondervindt van een printer of scanner die het laat afweten.

Time

U verliest uw kostbare tijd aan het beheer van uw printerpark

U zou nog verbaasd zijn hoeveel tijd uw werknemers besteden aan printergerelateerde taken. Dat is frustrerend, zowel voor hen als voor uw onderneming, want tijd is kostbaar.

Het proces van printen, scannen, kopiëren of faxen van documenten verloopt trager op oude hardware of slecht geconfigureerde software - en dat is nog maar het begin. Er gaat ook tijd verloren aan het oplossen van apparaatstoringen en het bestellen en vervangen van inktpatronen en toners.

De Managed Print Services van Brother identificeren dergelijke problemen en automatiseren een groot deel van het afdrukproces. Dit geeft uw medewerkers meer tijd om zich te concentreren op andere strategische initiatieven, in tegenstelling tot dagelijkse onderhoudstaken.

Geavanceerde informatiebeveiliging

Ondernemingen schenken vaak weinig aandacht aan hun infrastructuur en werken niet met een afdrukbeleid. Meestal kopen gebruikers of afdelingen hun eigen printhardware voor lokaal gebruik of binnen een netwerk. Veranderingen aan het printerpark vormen echter een risico voor de betrouwbaarheid en beveiliging van uw netwerk.

De Managed Print Services van Brother lichten uw volledige printinfrastructuur door en leggen mogelijke beveiligingsrisico's bloot. U krijgt een gerichte aanbeveling voor een optimaal afdrukproces, zodat u zo weinig mogelijk extra printhardware en -software hoeft toe te voegen en uw IT-netwerk beter beveiligd is.

Daarnaast bieden we ook een aantal oplossingen op netwerkniveau die het risico verkleinen dat vertrouwelijke informatie in de verkeerde handen valt of wordt gehackt.

Flexibele financiering voor uw afdrukken

Brother biedt u verschillende opties om uw afdrukproces te financieren. Zo kunt u de hardware kopen of huren en betaalt u voor uw afdrukken met een facturatie op basis van een minimum afdrukvolume of een pay-as-you-go verbruik.

Onze bijdrage aan uw Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Ondernemingen denken nog te vaak op de korte termijn als het op hun printinfrastructuur aankomt. Ze hebben meestal geen idee van de impact die print heeft op het bedrijf of op externe belanghebbenden zoals het milieu. Dit is geen duurzame aanpak.

De Managed Print Services van Brother bieden een aantal operationele verbeteringen op lange termijn, waardoor u minder papier, elektriciteit en verbruiksartikelen gebruikt. Door het afdrukverbruik van uw organisatie te monitoren, bent u beter in staat om in te grijpen en uw ecologische voetafdruk te verkleinen. En als u dat eenmaal heeft gedaan, kunt u de resultaten van uw inspanningen opnemen in uw duurzaamheidsverslag.

MPS Krëfel

Krëfel kiest voor efficiënt afdrukbeheer met Brother Managed Print Services

Krëfel is gespecialiseerd in elektronische toestellen, multimedia en keukens en biedt ook gepersonaliseerde computers aan in 75 winkels. Deze Belgische retailer heeft een omvangrijk printerpark dat al 15 jaar uit Brother-printers (700) bestaat.

Enkele jaren geleden opteerde Krëfel voor efficiënter afdrukbeheer met Brother Managed Print Services.

Meer info

Een vraag? Het Brother Solutions team helpt u graag verder.