Artikel toegevoegd
  1. Home Brother
  2. Business solutions
  3. Managed Print Services

Uw onderneming kan aanzienlijk besparen op de afdrukkosten

Wat zijn Managed Print Services?

 

We weten dat er geen "one size fits all" oplossing bestaat om uw printomgeving te beheren. Daarom staan we aan uw zijde met onze Managed Print Services (MPS), een afdrukbeheerservice die we op maat van uw organisatie ontwerpen en implementeren.

We geven u de mogelijkheid om uw printers, scanners, faxen en kopieerapparaten te monitoren, uw afdrukkosten te verlagen, de informatiebeveiliging te verbeteren en een groot deel van het volledige printproces te automatiseren.

Wij nemen een groot deel van uw zorgen weg

 

Ontdek alle voordelen van Brother MPS

MPS Benefits Supplies

Automatische levering van inkt of toner

Kom nooit zonder inkt of toners te zitten op belangrijke momenten. Wij zorgen voor de bestelling, de levering en ook de recyclage van al uw verbruiksartikelen. U hoeft zelfs de telefoon niet meer op te nemen.
MPS Benefits Support

Installatie, onderhoud en support

Onze erkende Brother techniekers zorgen ervoor dat uw printers optimaal werken zodat uw werknemers hun tijd kunnen besteden aan zaken die er echt toe doen. Bovendien heeft u geen wachttijden voor herstellingen.
MPS Benefits Costs

Controle over uw uitgaven

Ons MPS webportaal biedt een gedetailleerd inzicht in uw afdrukgedrag en volledige transparantie over uw uitgaven. Met een eerlijke en eenvoudig te begrijpen facturering verlagen we uw afdrukkosten.
Flexible payment

Hoe financiert u uw printing? Aan u de keuze.

Brother biedt u de mogelijkheid om uw toestellen aan te kopen of te huren. Daarnaast kiest u tussen een facturatie op basis van een minimum afdrukvolume of een pay-as-you-go verbruik.

Kies een formule op maat
Switch to MPS

Hoe verander ik naar MPS? Eenvoudig!

In 4 uiterst eenvoudige stappen schakelt u over op Brother MPS om uw afdrukproces te optimaliseren. Een van onze Managed Print Service partners zal u gedurende de hele weg bijstaan.

Schakel over in 4 stappen
FAQ

Vaak gestelde vragen over Brother MPS

Om onze Managed Print Services zo eenvoudig en transparant mogelijk te maken, geven we graag wat duiding bij vaak gebruikte termen en weerkerende vragen.

Lees de FAQ
MPS Krëfel

Krëfel kiest voor efficiënt afdrukbeheer met Brother Managed Print Services

Krëfel is gespecialiseerd in elektronische toestellen, multimedia en keukens en biedt ook gepersonaliseerde computers aan in 75 winkels. Deze Belgische retailer heeft een omvangrijk printerpark dat al 15 jaar uit Brother-printers (700) bestaat.

Enkele jaren geleden opteerde Krëfel voor efficiënter afdrukbeheer met Brother Managed Print Services.

Lees meer

Contact

Een vraag? Het Brother Solutions team helpt u graag verder.