Artikel toegevoegd
  1. Home Brother
  2. Business solutions
  3. Gepersonaliseerde oplossingen
  4. Upgrades activeren
Solutions Activation

De snelle en veilige manier om uw licentie te activeren

BRAdmin Professional 4 (BRAdmin Pro 4), beschikbaar als gratis download, is de enige software die u nodig hebt om de volgende oplossingen te ontgrendelen. Het is mogelijk om een enkele oplossing op één apparaat te activeren of een volledig kantoor te upgraden.

3 eenvoudige stappen

Download

1. Downloaden

Download het gratis hulpprogramma BRAdmin Professional 4 via de onderstaande link.

Install

2. Installeren

Installeer het hulpprogramma en zoek naar compatibele machines verbonden met het netwerk of via USB. Selecteer de toestellen die u wenst te activeren.

Enter code

3. Activeren

Registreer de activatiecode op een computer die met internet verbonden is. De functionaliteit van uw Brother product is nu uitgebreid.

FAQ - Vaak gestelde vragen

Met deze software kunnen systeembeheerders Brother toestellen implementeren en beheren die op via USB of op het netwerk zijn aangesloten.

Zorg ervoor dat het toestel:

  • Een compatible Brother product is
  • Is uitgerust met een USB- of netwerkaansluiting
  • Correct geïnstalleerd, aangesloten en beschikbaar is
  • Beschikt over de nieuwste firmware

Nee. Alleen de pc waarop u het hulpprogramma Brother BRAdmin Professional 4 uitvoert, moet verbinding met internet hebben om de code te activeren.

Er worden geen persoonlijke gegevens geregistreerd tijdens de activering van uw Brother product. Alleen de productnaam, het serienummer en de activeringsdatum worden bewaard.

Als een code eenmaal is geregistreerd, kan die niet opnieuw worden gebruikt. Neem contact op met Brother voor een nieuwe activeringscode.

U kunt het dashboard van het hulpprogramma Brother BRAdmin Professional 4 gebruiken om dit te controleren.

Ja. Met het hulpprogramma Brother BRAdmin Professional 4 kunnen meerdere activeringscodes op uw producten worden geïmplementeerd.

Nee. De activeringscode kan maar één keer worden gebruikt. U heeft daarom een nieuwe code nodig als uw Brother product wordt vervangen.

Nee. Niet-gebruikte licentiesleutels verlopen niet. U kunt ze op een later moment gebruiken.

Dit is niet wat u zocht?