Artikel toegevoegd
  1. Home Brother
  2. Business solutions
  3. Gepersonaliseerde oplossingen
  4. Custom UI

Waarom uw scherm personaliseren?

Door handmatig afzonderlijke pagina's te scannen, verliest u niet alleen veel tijd, maar bent u ook minder productief en heeft u meer kans dat documenten verloren gaan. Met de Custom UI solution van Brother stemt u de bediening van het touchscreen af op uw noden:

  • Verwijder pictogrammen en functies die u niet gebruikt om sneller te vinden wat u echt nodig hebt.
  • Voeg een achtergrond en logo's toe conform de huisstijl van uw bedrijf.
  • Maak profielen met voorgeprogrammeerde knoppen om naar specifieke bestemmingen op het netwerk of in de cloud te scannen.

Download de documentatie

Hoe het touchscreen kan worden aangepast

Personalised buttons

Gepersonaliseerde scanknoppen

Corporate branding

Logo's en achtergronden van uw bedrijf

User profiles

Afbeeldingen voor gebruikersprofielen

3 voordelen van Custom UI voor iedere onderneming

Integration

Uniforme interne processen

De implementatie van één enkel proces voor documentverwerking op meerdere apparaten in alle afdelingen van de organisatie vermindert het risico op fouten en maakt een strikte naleving van interne processen mogelijk.

Customisation

Productiever personeel

Dankzij "one touch" scanning op maat heeft uw personeel geen extra training nodig voor scanprocedures. Werk efficiënter door eenvoudig toegankelijke snelkoppelingen aan te maken voor de meest gebruikte functies.

Compliance

Een versterkt merkimago

Door het logo, de achtergrond en de pictogrammen op het touchscreen aan te passen, kunt u uw Brother scanners en multifunctionals aanpassen aan de huisstijl van uw onderneming of uw merk.

Toepassingen van Custom UI binnen uw sector

Onderwijs

Bescherm vertrouwelijke schooldocumenten door scanopties te beperken. Link "One-Touch" scanknoppen aan uw systemen voor studentendossiers en scan documenten rechtstreeks naar de gewenste netwerklocatie.

Juridische diensten

Vervang standaardpictogrammen door vaak gebruikte functies om repetitieve processen te stroomlijnen. Wijs aan iedere werknemer een profiel toe met scanbestemmingen zoals e-mail, netwerk, USB en cloud.

Gezondheidszorg

Met "One-Touch" scanning gaat u veilig om met de identificatie van patiënten en voldoet u aan de wettelijke voorschriften voor de behandeling van medische dossiers. Vertrouwelijke patiëntinformatie kan snel en efficiënt naar specifieke netwerklocaties worden gescand.

Kleinhandel

Registratieformulieren van klanten voor loyaliteitsprogramma's kunnen direct worden toegevoegd aan de centrale database van het hoofdkantoor. Met "One-Touch3 scanning heeft uw personeel slechts een minimale training nodig.

Financiële diensten

Hypotheek- en leningaanvragen kunnen worden opgeslagen en gedeeld met het hoofdkantoor voor een snelle en veilige verwerking. Configureer netwerkmappen en e-mailadressen waarnaar vaak wordt gescand als "One-Touch" scanknoppen, waardoor de kans op een menselijke fout wordt verkleind.

Lokaal bestuur

Aanvraagformulieren en vertrouwelijke informatie kunnen snel en veilig ter goedkeuring worden gedeeld met managers. Maak profielen aan voor iedere afdeling met specifieke scanbestemmingen, waaronder netwerkmappen, e-mail en USB.

Een vraag? Het Brother Solutions team helpt u graag verder.

FAQ - Vaak gestelde vragen

Met Custom UI kunt u snel en eenvoudig gepersonaliseerde en bedrijfsspecifieke startschermen ontwerpen op een selectie van Brother toestellen die met een kleurentouchscreen zijn uitgerust. Zodra een op maat gemaakte oplossing is ontworpen, kan deze automatisch worden geïmplementeerd op de startschermen van meerdere Brother-machines in een netwerk.
Wenst u meer gedetailleerde informatie over het gebruik van Custom UI binnen uw bedrijf, dan neemt u best contact op met Brother of met uw Brother verdeler.

Custom UI kan via een licentiesleutel worden geactiveerd op de volgende modellen:

Zwart-wit laser: DCP-L5500DN, DCP-L6600DW, MFC-L5700DN, MFC-L5750DW, MFC-L6800DW, MFC-L6800DWT, MFC-L6900DW, MFC-L6900DWT.

Kleurenlaser: DCP-L8410CDW, MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW, MFC-L9570CDWT.

Inkjet: MFC-J5945DW, MFC-J6945DW, MFC-J6947DW.

Scanners: ADS-2800W, ADS-3600W.

Vul het contactformulier in en een van onze experten neemt zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt een achtergrondafbeelding en nieuwe startschermknoppen toevoegen om de workflows te vereenvoudigen en naadloos te integreren binnen uw onderneming. Dient u aan specifieke regelgevingsvereisten te voldoen, dan kunnen deze ook worden verwijderd.

U kunt de kleuren van lettertypes aanpassen en de naam van knoppen op het startscherm veranderen. Het is ook mogelijk om verschillende instellingen te verbergen, zoals toegang tot snelkoppelingsfuncties en beheerdersinstellingen. Individuele startschermen kunnen worden verwijderd of toegevoegd.

Achtergrondafbeeldingen en startschermknoppen kunnen worden toegevoegd in .png, .jpg of .bmp. bestandsindelingen. Afbeeldingen krijgen automatisch het correcte formaat waardoor de installatie en configuratie bijzonder makkelijk is.

Besturingssysteem client - Windows 7®, Windows 8.1®, Windows® 10

Besturingssysteem server - Windows Server® 2008 R2, Windows Server® 2012, Windows Server® 2012 R2, Windows Server® 2016

Brother Upgrades, optionele oplossingen voor uw product