Artikel toegevoegd

De voordelen van een draagbare printer

Wegenwachters kunnen de werkdruk van hun backoffice aanzienlijk verminderen door zelf de nodige documenten ter plaatse te printen.

Door ter plaatse te printen, worden handgeschreven fouten vermeden.

Stroomlijn uw workflow met een mobiele printoplossing, waardoor meer interventies kunnen worden voltooid.

Wanneer uw klanten meteen de nodige documenten in handen krijgen, verhoogt dat de klanttevredenheid.

Gedrukte documenten zijn niet alleen uitstekend leesbaar, maar zien er ook professioneler uit. Ideaal voor het imago van uw onderneming.

Er zijn optionele Brother accessoires en draagtassen beschikbaar om de printer on body te gebruiken of in een voertuig te integreren.

Accessories

Printen wanneer u onderweg bent

Wegenwachters moeten zo snel mogelijk ter plaatse zijn en weer vertrekken, dus een snelle en effectieve workflow is van het grootste belang.

Documenten printen wanneer u onderweg bent, kan veel eenvoudiger worden gemaakt door een montagekit in het voertuig te gebruiken. Brother biedt accessoires die zijn ontworpen om uw workflow te stroomlijnen en de optimale prestaties van uw printers te behouden.

Om te printen op A4 biedt de PJ-serie de keuze uit een volledig vaste automontagekit of een mobiele draagtas die ook in het voertuig kan worden gebruikt.

Software

Maximale ondersteuning

Brother biedt ondersteuning voor Airprint (geselecteerde modellen) waarmee u gemakkelijker draadloos vanaf uw iOS-apparaten kunt afdrukken.

Als u een eigen oplossing voor Android, iOS of Windows nodig heeft, biedt Brother gratis Software Development Kits zodat u gemakkelijk afdrukondersteuning kunt toevoegen aan uw bestaande apps.

Ink vs Thermal

Eenvoudig printen zonder inkt

Alle mobile print solutions van Brother gebruiken direct thermische afdruktechnologie, ook op A4-formaat. Dit biedt een aantal voordelen ten opzichte van traditionele afdrukmethoden. De printer heeft geen inkt of toner nodig en heeft minder bewegende onderdelen. Hierdoor zijn mobiele printers bijzonder betrouwbaar en leveren ze professionele afdrukresultaten.

  • Geen inkt of toner nodig
  • Minder bewegende onderdelen
  • Geschikt voor gebruik in lastige omstandigheden

Nog meer voordelen van thermisch printen

PJ Series

A4 documenten

 

Ontdek de PJ reeks