Artikel toegevoegd

De voordelen van een draagbare printer

Pest control agents kunnen de werkdruk van hun backoffice aanzienlijk verminderen door zelf de nodige documenten ter plaatse te printen.

Door ter plaatse te printen, worden handgeschreven fouten vermeden die kunnen leiden tot verkeerde chemische rapporten en ontvangstbewijzen.

Stroomlijn uw workflow met een mobiele printoplossing, waardoor meer verdelgingen kunnen worden uitgevoerd.

Wanneer uw klanten meteen de nodige documenten in handen krijgen, verhoogt dat de klanttevredenheid.

Gedrukte documenten zijn niet alleen uitstekend leesbaar, maar zien er ook professioneler uit. Ideaal voor het imago van uw onderneming.

Er zijn optionele Brother accessoires en draagtassen beschikbaar om de printer on body te gebruiken of in een voertuig te integreren.

Accessories

Volledig functioneel in het veld

Brother heeft een reeks accessoires ontworpen waarmee ongediertebestrijders zelfredzaam kunnen zijn en overal ter plaatse documenten kunnen printen.

U kunt de echte draagbaarheid van onze mobiele printers maximaliseren met draagkoffers van Brother en derden, zowel voor een eenvoudige bescherming als voor een geïntegreerde oplossing met papierrolhouder.

Onze A4 PJ reeks omvat een optionele draagkoffer, een rubberen koffer en een printerhoes.

Er zijn ook een groot aantal aanpasbare third-party cases beschibkaar die aan uw specifieke behoeften voldoen. Wenst u hierover meer informatie, neem dan contact met ons op.

Software

Maximale ondersteuning

Brother biedt ondersteuning voor Airprint (geselecteerde modellen) waarmee u gemakkelijker draadloos vanaf uw iOS-apparaten kunt afdrukken.

Als u een eigen oplossing voor Android, iOS of Windows nodig heeft, biedt Brother gratis Software Development Kits zodat u gemakkelijk afdrukondersteuning kunt toevoegen aan uw bestaande apps.

Ink vs Thermal

Eenvoudig printen zonder inkt

Alle mobile print solutions van Brother gebruiken direct thermische afdruktechnologie, ook op A4-formaat. Dit biedt een aantal voordelen ten opzichte van traditionele afdrukmethoden. De printer heeft geen inkt of toner nodig en heeft minder bewegende onderdelen. Hierdoor zijn mobiele printers bijzonder betrouwbaar en leveren ze professionele afdrukresultaten.

  • Geen inkt of toner nodig
  • Minder bewegende onderdelen
  • Geschikt voor gebruik in lastige omstandigheden

Nog meer voordelen van thermisch printen

Case Study

Geloof ons niet op ons woord

"We ontdekten het assortiment draagbare printers van Brother ongeveer vijf jaar geleden en waren onder de indruk van hun compacte formaat en de duurzaamheid van de printers. Ze zijn erg goed bestand tegen slijtage door mobiele medewerkers. Dit zijn de printers die we aanbevelen als een klant op zoek is naar een mobiele printoplossing."

Simon Pullum, Managing Director, Azura Group.

Lees meer (PDF - 551 KB)

PJ Series

A4 documenten

 

Ontdek de PJ reeks