Artikel toegevoegd

De voordelen van een draagbare printer

Transporteurs kunnen de werkdruk van hun backoffice aanzienlijk verminderen door zelf de nodige documenten ter plaatse te printen.

Door ter plaatse te printen, worden handgeschreven fouten vermeden die kunnen leiden tot verkeerde leverbonnen, facturen en rapporten.

Stroomlijn uw workflow met een mobiele printoplossing, waardoor meer leveringen kunnen worden voltooid.

Wanneer uw klanten meteen de nodige documenten in handen krijgen, verhoogt dat de klanttevredenheid.

Gedrukte documenten zijn niet alleen uitstekend leesbaar, maar zien er ook professioneler uit. Ideaal voor het imago van uw onderneming.

Er zijn optionele Brother accessoires en draagtassen beschikbaar om de printer on body te gebruiken of in een voertuig te integreren.

Accessories

Neem uw printer overal mee naartoe

Brother heeft een reeks accessoires ontworpen voor een optimale workflow in alle mogelijke omstandigheden.

On-site oplossingen

De RJ serie bevat een meegeleverde riemclip en een schouderriem is als optie verkrijgbaar. De PJ serie biedt een aantal mogelijkheden om uw printer te beschermen, zoals een draagbare case, een rubberen case, een printerhoes of oplossingen van derden die kunnen worden aangepast aan uw behoeften.

Ingebouwde oplossingen voor voertuigen

De RJ en PJ serie kunnen worden ingebouwd in voertuigen met vaste montagekits. De PJ serie heeft ook een draagbare case die in het voertuig kan worden gebruikt.

Software

Maximale ondersteuning

Brother biedt ondersteuning voor Airprint (geselecteerde modellen) waarmee u gemakkelijker draadloos vanaf uw iOS-apparaten kunt afdrukken.

Als u een eigen oplossing voor Android, iOS of Windows nodig heeft, biedt Brother gratis Software Development Kits zodat u gemakkelijk afdrukondersteuning kunt toevoegen aan uw bestaande apps.

Ink vs Thermal

Eenvoudig printen zonder inkt

Alle mobile print solutions van Brother gebruiken direct thermische afdruktechnologie, ook op A4-formaat. Dit biedt een aantal voordelen ten opzichte van traditionele afdrukmethoden. De printer heeft geen inkt of toner nodig en heeft minder bewegende onderdelen. Hierdoor zijn mobiele printers bijzonder betrouwbaar en leveren ze professionele afdrukresultaten.

  • Geen inkt of toner nodig
  • Minder bewegende onderdelen
  • Geschikt voor gebruik in lastige omstandigheden

Nog meer voordelen van thermisch printen

PJ Series

A4 documenten

 

Ontdek de PJ reeks

RJ Series

Tickets van 2 tot 4 inch

 

Ontdek de RJ reeks